Иван Ивковић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Господе Исусе Христосе сине Божији , смилуј се на мене грешнога bgpj је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Сине Божији , Исусе Христе помилуј мене недостојног и грешног слугу твог. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj me gresnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Господе Исусе Христе, молитвама Богородице, помилуј нас. Дијана. and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne! Дијана. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Sanja Т., LISA, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Сине Божији Исусе Христе , помилуј мене грешног и не достојног. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији и ријечи Божија, Богородице ради, помилуј ме грешног. Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Господе Исусе Христе, молитвама Богородице и свих светих, помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука