Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

пре 2 минута, haveaniceday рече

drago mi je da je ovaj gospodin konacno prihvatio da crnci u americi imaju losije rezultate jer su slabiji sa prosecnim iquom i da uzrok losijih akademskih i poslovnih rezultata nije rasizam... vec razlike u grupama.

Alal vera!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

drago mi je da je ovaj gospodin konacno prihvatio da crnci u americi imaju losije rezultate jer su slabiji sa prosecnim iquom i da uzrok losijih akademskih i poslovnih rezultata nije rasizam... vec razlike u grupama.

Šta reče ti ono beše? Plaćaju te da rešavaš logičke probleme?   :))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@Bilbija

12 % populacije u americi cini 90 % ucesnika na kosarkaskom terenu u profesionalnom sportu.. 

Amaerikanci su bili bas specificni iz koje su regije uzimali crnce, zapadna africka regija je valjda znacajno drugacija od istocne.. ovi istocni crnci slabije inace skacu nego zapadni crnci... sada ce to avokado da ti objasni.. da je razlika regionalna.

Inace plot tvist, iako postoje razlike medju regijama, (i izmedju crnaca) postoje razlike izmedju crnaca i belaca kao grupe i to jasno vidljive... dok su naucnici imali hrabrosti da se bave time, bavili su se pa postoje podaci da crnci imaju prosecno duze noge u odnosu na telo, znaci bolju gradju za trcanje otud i tolika dominacija u sportovima gde su trcanje i skakanje bitni (kosarka, americki fudbal).  a kod nekih regija je to izrazenije, naprimer oko kenije tamo imaju bas dugacke noge i ruke, pa i vecina maratonaca iz tog predela pocinje (za taj podataka hoce da se uhvati)

nets-vs-lakers-china.jpg

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

@Avocado

E bravo ti ga. Ako umesto komšija iz dve susedne zgrade uzmemo populacije podsaharske Afrike i Evrope nailazimo na ovako nešto:

1547388570334.thumb.png.27f4ae5369fdd90dfe8a7d6979238d81.png

Jok, na tu sličicu nailazimo na naci forumima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

Skeletal differences exist between closely matched Black and White women, although it is unknown if similar differences also exist between Black and White men after controlling for age, body weight...

Jedna od gomile studija koje istrazuju fizicke razlike...

These results confirm that Black and White men differ significantly in some skeletal characteristics and these differences have implications in the study of both osteoporosis and human body composition. 

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo. vidis ti koja je to kukavica od coveka.. tvoj argument diskredituje jer je sa "naci foruma"  a na to sto sam ukazao cinjenicu da je 90 % igraca u NBA crne boje koze, to mu je smesno.. iako to bukvalno pisa po njegovoj teoriji o regionalnim razlikama jer su svi ti igraci iz razlicitih regija. 

Takodje mu je smenso dobro ustanovljena naucna cinejnica o duzini ruku i nogu.. iako ima milion i jedan naucni rad na tu temu...

Mozda ne razume fiziku pa ne kapira da ce duze noge lakse da nose kraci (laksi) trup u trcanju nego krace noge, duzi korak itd... 

Подели на овим сајтовима

Nego meni je impresivno da vi ovde hocete da pricate o crncima i belcima dok bolesnik bajden unistava ekonomsku stabilnost sveta time sto pravi ekstremnu inflaciju dolara..

WWW.BBC.COM

The report from the US Labor Department comes amid fears that rising prices could push up interest rates.

Al dobro hvala bogu nije tu tramp da nas laze... nije bitna inflacija, debilna ekonomska politika koja ne skodi samo americi nego i kompletnom svetu... makar nije toliki lazov kao Tramp.. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, haveaniceday рече

@Tumaralo. vidis ti koja je to kukavica od coveka.. tvoj argument diskredituje jer je sa "naci foruma" 

Više zbog toga što je u pitanju internet sličica... a ovo druge je samo bonus, povodom priče gde na šta nailazimo...

a na to sto sam ukazao cinjenicu da je 90 % igraca u NBA crne boje koze, to mu je smesno.. iako to bukvalno pisa po njegovoj teoriji o regionalnim razlikama jer su svi ti igraci iz razlicitih regija. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_slave_trade

Bukvalno druga rečenica u wiki članku... najopštije znanje... čak ne moraš ni da znaš, dovoljno je da uključiš mozak i razmisliš odakle će da ih voze u Ameriku i da skontaš da neće iz Etiopije sigurno (nađi Etiopiju na mapi pre nego što odgovoriš)...

Zaista ne znam zašto si uporan da pričaš o stvarima o kojima nemaš blage veze... zato ti se smejem...

Takodje mu je smenso dobro ustanovljena naucna cinejnica o duzini ruku i nogu.. iako ima milion i jedan naucni rad na tu temu...

Jok... smešno mi je što očigledno ne kapiraš sasvim jednostavne stvari koje sam napisao... razlika u proseku između dve grupe ljudi je sasvim očekivana *, a ne dokaz da su te dve grupe različite rase... bilo koje dve random grupe ljudi da uzmeš, naći ćeš mnogo razlika u prosecima između njih... * verovatnije je da ti i tvoja braća i sestre ako ih imaš imate različit prosek visine od proseka visine vaših roditelja nego da imate identičan... pogotovo ako uzmeš više decimala...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_slave_trade

Bukvalno druga rečenica u wiki članku... najopštije znanje... čak ne moraš ni da znaš, dovoljno je da uključiš mozak i razmisliš odakle će da ih voze u ameriku i da skontaš da neće iz Etiopije sigurno (nađi Etiopiju na mapi pre nego što odgovoriš)...

Значи сада ти је аргумент да су западно и централно афрички црнци другачији од белаца у спортским особинама а источно афрички црнци нису? 

па ово добија нове нивое комике колико покушаваш да одбранип неодбрањиво.

Помири се једноставно са чињеницом не прави будалу од себе, црнци су просечно бољи од белаца у трчању и скакању, без обзира на регију. Е када се помириш са том чињеницом, лакше ћеш прихватити да су белци у неким особинама бољи од црнаца без обзира на регију. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Значи сада ти је аргумент да су западно и централно афрички црнци другачији од белаца у спортским особинама а источно афрички црнци нису? 

па ово добија нове нивое комике колико покушаваш да одбранип неодбрањиво.

Помири се једноставно са чињеницом не прави будалу од себе, црнци су просечно бољи од белаца у трчању и скакању, без обзира на регију.

Ne umem... tek kada mi neko odradi lobotomiju, pa dostignem tvoje intelektualne kapacitete, onda će mi činjenica da su Etiopljani bolji u trčanju od Italijana, Nemaca, Tuarega i Samoanaca predstavljati dokaz za tvrdnju da su Etiopljani ista rasa kao Tuarezi i Samoanci, a različita rasa od Italijana i Nemaca... do tada mogu samo da se pomirim sa tim da lupetaš gluposti i ne razumeš kako se tvrdnje argumentuju...

Okolnost da su ljudi iz istočne Afrike najbolji dugoprugaši ukazuje na to da su po tome RAZLIČITI OD SVIH OSTALIH, a ne različiti od jednih i isti kao drugi...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Ne umem... tek kada mi neko odradi lobotomiju, pa dostignem tvoje intelektualne kapacitete, onda će mi činjenica da su Etiopljani bolji u trčanju od Italijana, Nemaca, Tuarega i Samoanaca predstavljati dokaz za tvrdnju da su Etiopljani ista rasa kao Tuarezi i Samoanci, a različita rasa od Italijana i Nemaca... do tada mogu samo da se pomirim sa tim da lupetaš gluposti i ne razumeš kako se tvrdnje argumentuju...

Можеш да се правиш шунтав колико хоћеш, и да се вадиш на недостатак јасне дефиниције шта је то заправо раса али и сам знаш и видиш, црнци доминирају у трчању и спортовима где је трчање битно. Небитно испред које државе наступају, да ли испред својих матичних, да кажем расних или оних у које су мигрирали у последњих 200 година. Ти можеш да се правиш луд колико хоћеш или да се хваташ за неке изузетке али ово сви виде и свима је јасно: 

davidrudisha-michaelsteele-56a6d22b5f9b5

десет најбржих тркача... занимљиво сви црнци.. 

WWW.EXPRESS.CO.UK

BEFORE Usain Bolt runs in the 200m sprint at Rio 2016, here is a look back at the fastest Olympic runners of all time. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...