Jump to content

Vise glumica istupilo protiv Mike Aleksica profesora glume, sa optuzbama za silovanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Jestira. рече

Čovek je poremećen o njemu neću ni da pričam...

Одговорност родитеља да јер су безрезервно препустили своју децу манипулатору који их назива свакојаким именима( као педагошки). Деца ту немају одговорности.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 183
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Jestira.  Пази, фора је што су та деца расла тамо! Он им је постао све и всја. Ту је, по мени, поремећај већи, он гледа како та деца расту. Девојчица се промени за једну годину и онда је он "узима"....то је посебно болесно.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Frenkii рече

Да ли мислиш да су деца мислила о каријери? Он је у њиховим главама био Бог,постоји системи на који начин их је припремао.

Deca su deca, sto kaze Majka Bozja (u predstavi Filumena Marturano)

Svako koketiranje sa tim "pa sta je cekala da prijavi....jeste silovanje, nije silovanje" je morbidno!

Razumem onu gospodju sto je sudija pa je razgranicila pravno sta je silovanje a sta obljuba zloupotrebom polozaja

Ali da se ne lazemo

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Edmund рече

Deca su deca, sto kaze Majka Bozja (u predstavi Filumena Marturano)

Svako koketiranje sa tim "pa sta je cekala da prijavi....jeste silovanje, nije silovanje" je morbidno!

Razumem onu gospodju sto je sudija pa je razgranicila pravno sta je silovanje a sta obljuba zloupotrebom polozaja

Ali da se ne lazemo

Друштво је добро болесно. Верујмо да има нормалних људи, понављам НОРМАЛНИХ. 

Подели на овим сајтовима

On 18.1.2021. at 19:10, JESSY рече

DAŠ 60 EVRA ZA MIKINU SEKTU: Glumica otkrila - povraćalo mi se svaki put kad sam išla na čas!

Strašno svedočenje glumice koja je pohađala školu glume Mike Aleksića

djurdjuna-radic-djixx-beer-fest-kzn-stefan-stojanovic-2-.jpgIZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Glumica Đurđina Radić oglasila se na društvenim mrežama nakon hapšenja nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića u čiju je školu išla sedam godina.

Ona je u postu na Facebooku opisala kako je izgledalo učenje kod "vrhunskog pedagoga", i otkrila da su polaznici morali da izgovaraju određene zapovesti.

"Juče me je dočekala vest o Miki Aleksiću. Malo je reći da sam i dalje potpuno šokirana događajima i da i dalje ne mogu da shvatim kako se To dešavalo ispred našeg nosa. Kod Mike sam išla 7 godina (sporadično doduše jer nekad nismo imali novca za te časove, a ja sam osećala strašnu krivicu da mi roditelji plaćaju nešto tako skupo čak i kad bi smo došli do nekog novca).

Pa sam često eskivirala, a i realno veoma je upitno koliko je kvalitetno utrošeno vreme da posle škole plaćaš 60 evra da ti neko govori da si glup da si debil da si debeo i lenj i pritom da urla ko iz mozga dok ti sve to govori. Sve je to naravno lepo upakovano "TO JE VRHUNSKA PEDAGOGIJA I MIKIN METOD". Ali kao mali nemaš pojma. Hoćeš da roditelji budu srećni svi su ponosni jer si izabran kod Mike, Mikino dete, kao da je božija svetlost na tebe pala.

Sve te čudne stvari kao npr početak časa uz molitvu "oče nas" kroz kanon (dobar razlog zašto sam danas ateista ide iz toga) zabrana da se roditelji uključuju na bilo koji način.

Dres kodovi, Mikine lične zapovesti (koje su bile prezentovane kao božije) koje smo morali da znamo (u jednoj od tih kaže "samo Mika vlada", i "kada me lažete ne Lažete vi mene, nego lažete sebe" što sad kad pogledam kroz ovu prizmu bukvalno hoću da urlam od besa)

Al kad si mali sve to prihvatiš bez pitanja...

Misliš, valjda odrasla osoba i tvoj učitelj zna najbolje za tebe.

I počneš da ga gotiviš. Jeste strog, čak nekad i ne znaš zašto viče na tebe, stalno si ko na jajima oko njega, al živiš za momente kad je dobro raspoložen pa počneš sebi da pravdaš taj strah koji osećaš svaki put kad ideš na čas.

I zato kad te Mika nešto pohvali, pa čoveče to je kao da si upao u kazan endorfina.

Često mi se povraćalo kad bi krenula na čas utorkom uveče jer sam znala šta bi me čekalo - uvrede i vriska od koje se posle pitaš zašto postojiš uopšte - ili ako imaš sreće - fore zezanje i dobar rad.

Od te neizvesnosti sam htela da poludim svaki put. Al kad si mali i pričaš to drugima svi misle da si razmažen i kenjkav.

Znaš roditelji ti odvajaju od usta da plate MIKU ALEKSIĆA, A TI SE ŽALIŠ. Da, radili smo super stvari, svašta smo naučili, pročitali mnogo knjiga, al' realno kad pogledam sve, taj strah koji je on u nama oformio sve vreme mi pravdamo kao "pa Mika je takav on je strog Al je pravedan" je samo poricanje traume. Pa ljudi moji bre koja deca čekaju na čas i kad siđe grupa pre naše mi svi histerično pitamo "Kakav je danas, kakav je? Da li je raspoložen". Odnos kao neki alkoholisani muž i uplašena žena.

Prosto se tresem od tuge i besa. Kako ništa nisam primetila, kako je sve to on sakrio, kako je manipulisao, kako je sve ono što nas je učio koristio za iskorišćavanje nevine dece.

Sva ta njegova pravila, potpuno imaju smisla za nekog predatora. Kako li je samo mogao da uradi nešto tako odvratno divnim i nežnim devojkama koje su mu beskrajno verovale i poštovale ga.

Kiptim od besa. Uvek misliš da bi prepoznao zlo, da umeš da osetiš... Ne razumem kako nam je to tako bilo ispred nosa. Hvala Mileni i devojkama, vaša hrabrost i smelost je spasla puno mladih ljudi i napkon prekinula ovu, - pa da je nazovemo pravim imenom SEKTU. Hvala vam sto javno govorite. Ne predajte se. Vaša snaga inspiriše", napisala je glumica.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1424504/mika-aleksic-silovanje-djurdjina-radic-o-skoli.html

ajoj

jasno mi je o cemu se radi

taj princip je cest kod "magova" umetnickih profesija ali ne u ovoj meri, ali su simptomi vrlo jasni

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 18.1.2021. at 19:47, Bilbija рече

I sada bih voleo da mi pojasnis sta je to ovde tako monstruozno receno o ovoj osobi?

Ma nista

Malo je vikao i to je to

A ova razmazena nasminkana wannabe glumica koja je tad bila dete, klinka, sta ona zna?

Glupaca koja zeli da smesti finom coveku

Umesto da je kao Roki stala i opalila samar Miki koji moze da je polomi , ona cuti sve do sad

Glupaca

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ćiriličar рече

@Jestira.  Пази, фора је што су та деца расла тамо! Он им је постао све и всја. Ту је, по мени, поремећај већи, он гледа како та деца расту. Девојчица се промени за једну годину и онда је он "узима"....то је посебно болесно.

Baš o tome je pričala ona voditeljka Jovana Jakić...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Edmund рече

Ma nista

Malo je vikao i to je to

A ova razmazena nasminkana wannabe glumica koja je tad bila dete, klinka, sta ona zna?

Umesto da je kao Roki stala i opalila samar Miki koji moze da je polomi , ona cuti sve do sad

Glupaca

Što je opet išla tamo to je moje pitanje?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jestira. рече

Što je opet išla tamo to je moje pitanje?

sto opet neko dete ide na trening fudbala ili karatea gde se isto desava?

sto se tice silovanja, lepo je objasnio ovde neko kako su svi oni bili deca koja su polako "zavodjena" 

nije isto da kazes "ne" kad si 16 ili 17 godina nego kad imas 20 i kusur

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Isto vazi i za zene, kada je pozove reditelj i ponudi ulogu a za uzvrat zatrazi da se igraju lekara i pacijenta, nek bega , ni kafu neka ne popije ...jer buce posle ona kriva a ne on..

Ne zatraži nego prinudi, upotrebom fizičke sile. Ako žensko proba da te zalepi za pod, odbranićeš se, verujem, sem ako ona nema 100 kg a ti 50.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

image.png

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Smaragdni kamičak рече

Ne zatraži nego prinudi, upotrebom fizičke sile. Ako žensko proba da te zalepi za pod, odbranićeš se, verujem, sem ako ona nema 100 kg a ti 50.

Slazem se samo insistiram na jednakosti muskaraca i zena, nadam se i ti. Na ulici, u autobusu, ored zakonom, u krevetu... ako smo jednaki, budimo jednaki. A ako nismo jednaki onda decimo, nismo jednaki. 

Ne kazem samo za silovanje buklvalno vec sa sve vrte seksualnog uznemiravanja, prica se da su zene ugrozene a niko ne pominje ugrozenist muskaraca. Slicno kao sa nasiljem u porodici, muskarci tuku zene i to je nasilje a verbalno maltretira je muskarca od strane zene nije psihicko maltretiranje. 

Zanima me da i muskarac bude zasticen i da ne moze da se desi da ga neko 10 godina nakon nekog odnosa neko prijavi za silovanje a u stvari ne da nije bilo silovanja vec je muskarac zrtva i sve se deslio zbog navodjenja na polni odnos od strane zene.

I samo predstavljanje samo zena kao ztrava je vrsta seksizma i ugrozavanja prava muskaraca. Protiv toga sam ja a naravno da ne silovanje vec svaka vrsta polnog uzneluravanja bude sankcionisanja ali i pono uznemiravanje muskaraca od sstrane zena da bude sankcionisano.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Edmund рече

Ma nista

Malo je vikao i to je to

Glupaca

Pa naravno da nista od ovoga sto je napisala nema nikakve veze sa eventualnim silovanjem ... to bi bilo kao da sada neko ospe paljbu po ovom i pocne da prica kako su mu smrdele noge. Kakve veze ima sa eventualnim silovanjema ako je galamio na casovima? Imao sam ja Neska Djuricica profesora elektrotehnike u srednjoj skoli, strah i trepet je bio ali ne znam da li je silovao koga i ako jeste nema nikakve veze sa tim sto je bio strah i trepet..

Mo’s misliti, drzao ih u magarecoj klupi sirotice ...

I cudi me da je krenulo to zaljenje na silovanje u toj glumackoj bransi? Gde su kasirke, kuvarice, uciteljice.... ili su delatnosti u kojima je izgled bitan za uspeh u poslu i u kojima se izgled i koristi za napredak u poslu posebno osetljive na “silovanje” sa desetak godina zakasnjenja.

Подели на овим сајтовима

STANJESTVARI.COM

Да је „Мика свему крив“ чини ми се сувише поједностављено. Јер, ако су родитељи пристали на услове васпитања учитеља глуме, то значи да су прећутно пристали да он „располаже“...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...