Golub Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Срећна вам слобода браћо и сестре у Црној Гори! Просечан србенда, geronymo, sampaganini92 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Sretno svima koji u Crnoj Gori očekuju da ova vlada poradi na čišćenju milove zaosatvštine i da ispuni sva ostala obećanja. Da se podsjetimo rašivanja, od danas opozicije, milovih sektaša Golub, Milan Nikolic, Јеврем and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Митрополитова жеља испуњена: „Нека падне безакона Влада која је донијела богоубилачки закон!“ "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Prozor na krovu је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prozor na krovu Написано Децембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2020 Tužno je danas bez Djeda... Ceo dan knedla u grlu. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука