Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:23, fsa рече Ovde piše da je to iz njegovih ličnih dnevnika... evo celeg citata: "The difficulty in understanding the Russian is that we do not take cognizance of the fact that he is not a European but an Asiatic and therefore thinks deviously. We can no more understand a Russian than a Chinaman or a Japanese and, from what I have seen of them, I have no particular desire to understand them except to ascertain how much lead or iron it takes to kill them. In addition to his other amiable characteristics, the Russian has no regard for human life and is an all-out son of a bitch, a barbarian, and a chronic drunk." https://www.reddit.com/r/AskHistorians/comments/2up7uf/why_did_patton_hate_the_russians_so_much/ Expand Ovo sam naručio skoro, čekam da mi stigne. Obično sam zamišljao da je korije rusofobije negdje u 18 i 19 vijeku..ali ne mari..sve je to mnooogo starije. fsa је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:23, fsa рече In addition to his other amiable characteristics, the Russian has no regard for human life and is an all-out son of a bitch, a barbarian, and a chronic drunk." Expand koliko li je Rusa upoznao? ili je procitao dva Rusofobna clanka i neko mu ispirucnuo mozak u Ves Pointu i cao zdravo a o tome je i cela tema koliko nas je upoznalo koliko Kineza Rusa Amera ....itd....kad bi smo se upoznavali, druge bismo pesme pevali i drugacije postove pisali inace da se vrnem na Ramba, on je lik, cool itd.... ali ovo je samo njegovo vidjenje od njega najvise cenim scensko muzicku poemu : fsa and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:31, Драшко рече inace da se vrnem na Ramba, on je lik, cool itd.... ali ovo je samo njegovo vidjenje od njega najvise cenim scensko muzicku poemu : Expand Nekad je njima najbolje da se govore ništa nego se bave poslom kojim se bave. Može biti cool, ali ono kada je izjavio da je nacionalizam za one koji zarađuju ispod 300 evra, onda je bolje da ćuti. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:34, Justin Waters рече Nekad je njima najbolje da se govore ništa nego se bave poslom kojim se bave. Može biti cool, ali ono kada je izjavio da je nacionalizam za one koji zarađuju ispod 300 evra, onda je bolje da ćuti. Expand za sve je najbolje da ne govore puno no da rade posao kao ni onaj malopre navedeni Paton jadnicak (zali Boze neobrazovanosti i neznanja) mada ni tu nije bio najcistiji, satirao je svoje vojnike ko pse! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 13:59, Justin Waters рече Nema ništa loše, ako imaš normalna primanja, i ako živiš ogrnut tehnološki napretkom. Expand Чиме то плаћају? Државном контролом нда њиховим животима. Скупо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 @Драшко Rambo prorok "Sad je doš’o momenat Da i mi malo shvatimo Da je doš’o momenat Da i mi malo patimo" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:37, fsa рече @Драшко Rambo prorok "Sad je doš’o momenat Da i mi malo shvatimo Da je doš’o momenat Da i mi malo patimo" Expand vrhunska poezija "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 12:58, fsa рече i zašto bi to meni smetalo ako gledaju svoja posla i ne nameću taj sistem drugima? Expand Не верујем да само гледају своја посла. Што се тиче њихове авлије, нек раде шта желе, ја говоримо да не бих волео да они преузму било какав примат у свету, што не значи да сам неки западољубац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:37, Вилер Текс рече Чиме то плаћају? Државном контролом нда њиховим животима. Скупо. Expand Oni bar znaju ko im kontroliše živote. Mi ovdje ne znamo ko kontroliše naše. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:43, Justin Waters рече Oni bar znaju ko im kontroliše živote. Mi ovdje ne znamo ko kontroliše naše. Expand Не може се оправдати одузимање слобода тиме што овде влада криминална анархија. Извини али сад си ме подсетио на Бату Стојковића у Ко то тамо пева "Бар би се знао неки ред" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:36, Драшко рече za sve je najbolje da ne govore puno no da rade posao kao ni onaj malopre navedeni Paton jadnicak (zali Boze neobrazovanosti i neznanja) mada ni tu nije bio najcistiji, satirao je svoje vojnike ko pse! Expand Sa aspekta pojedinca da, to što je govorio Paton, ali nažalost sa aspekta politke koju oni vode nije mnogo pogrešio. Ljudi sa istoka mnogo više znaju ljude sa zapada i voljni su da o njima nauče i da ih razumiju, što se ne može reći za obratno. U tome je Paton bio makar iskren. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:46, Вилер Текс рече Не може се оправдати одузимање слобода тиме што овде влада криминална анархија. Извини али сад си ме подсетио на Бату Стојковића у Ко то тамо пева "Бар би се знао неки ред" Expand Nisam mislio sam na nas, nego uopšte na komplet zapad u odnosu na Kinu. I nas i Evropu i SAD itd.. Brate..nemoj života ti dosadilo mi je slušati to o slobodi..postalo je ko on sa slobodnim tržištem..izašlo mi je uši, kad čujem pojam "slobodno tržište" zakocjenim se. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:47, Justin Waters рече Ljudi sa istoka mnogo više znaju ljude sa zapada i voljni su da o njima nauče i da ih razumiju, što se ne može reći za obratno Expand diskutabilno Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:50, Justin Waters рече Brate..nemoj života ti dosadilo mi je slušati to o slobodi..postalo je ko on sa slobodnim tržištem..izašlo mi je uši, kad čujem pojam "slobodno tržište" zakocjenim se. Expand Види брате ја само не желим да буде заморче које мора да мисли по линији. fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 10, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2020 On 10. 11. 2020. at 14:56, Драшко рече diskutabilno Expand Nimalo. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука