Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljubav je savršeno nemoćna, jer je odustala od svake agresije.
Ljubav je posve neosvojiva, jer je najveća moć postojanja“

~B.Hamvas

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

f0cc_2e68.jpg?c=181c

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"...Немојте да сте увек сигурни у нешто. Чудите се као дете што се увек чуди и диви. То је нешто што треба да остане код човека до краја живота.
Није добро да се ничему више не чуди и не изненађује..."

В.Јеротић

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

13.8.16.%2B-%2B1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Онда рече оном који га је позвао: »Када спремаш ручак или вечеру, не зови своје пријатеље, ни своју браћу, ни рођаке, ни богате суседе, јер ће и они тебе позвати и тако ти узвратити. Него, када спремаш гозбу, позови сиромахе, кљасте, хроме, слепе — и благо теби. Јер, иако они немају чиме да ти узврате, биће ти узвраћено о васкрсењу праведних.'' ( Лукa 14:12-14 )

:351780:

Подели на овим сајтовима

"Nahraniti gladne, oprostiti uvredu i ljubiti neprijatelja — to su uzvišene vrline. Ali, što ako otkrijem da se najsiromašniji prosjak i najbesramniji drznik nalaze u meni, i da je meni potreban dar vlastite dobrote; da sam ja sâm neprijatelj kojeg valja ljubiti — što tada?"
Carl Gustav Jung

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ayla рече

"Nahraniti gladne, oprostiti uvredu i ljubiti neprijatelja — to su uzvišene vrline. Ali, što ako otkrijem da se najsiromašniji prosjak i najbesramniji drznik nalaze u meni, i da je meni potreban dar vlastite dobrote; da sam ja sâm neprijatelj kojeg valja ljubiti — što tada?"
Carl Gustav Jung

Nauciti oprostiti sebi je najteza lekcija, Juda nije uspeo i to je njegov najveci greh. Nauciti da mi nismo Bog i da ma kakvi bili Bog nas nece,ostaviti. Ma sve znas jao teska lekcija :(

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Nauciti oprostiti sebi je najteza lekcija, Juda nije uspeo i to je njegov najveci greh. Nauciti da mi nismo Bog i da ma kakvi bili Bog nas nece,ostaviti. Ma sve znas jao teska lekcija :(

:bighug:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

29.08.2016.%2B-%2B1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

b576be5f10294cae93dcb57975553270.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...