Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сечиво бола које нехотице заријеш у туђе срце, ући ће и у твоје срце, по строгом закону узвраћања по делима нашим.

Свети Јован Кронштатски

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ono što leži nepoznato u meni samom, u suštini sačinjava mene.
Ono što je u meni nevično, nesigurno, to je baš ono moje.
Moja slabost, moja trošnost…
Nedostaci su moja polazna tačka. Moja nemoć je moj početak.
Moja snaga potiče od vas. Moj nemir ide od moje slabosti ka mojoj snazi.
(Pol Valeri Gospodin Test)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Прошлост се, наравно, не мења; лежи иза тебе, окамењена, заувек иста. Оно што се мења јесте начин на који је видиш. Све је у начину гледања. Он претвара зликовце у хероје и жртве у саучеснике.

Х.М.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

“Put ratnika zasniva se na humanosti, ljubavi, i iskrenosti; suština ratničke smelosti odražava se u istinskoj hrabrosti, mudrosti, ljubavi i prijateljstvu.”

“Naglašavanje fizičkih vidova ratničke veštine je besplodno, jer je moć tela uvek ograničena.”
“Budite zahvalni čak i za teškoće, poraze i loše ljude. Prevazilaženje tih prepreka je suštinski deo vežbanja u aikidou.”
“Neuspeh je ključ uspeha; svaka greška nas nečemu uči.”

Morihei Ueshiba

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Да, природа је подругљива! Зашто она ствара најбоља бића да им се после подругује? Учинила је тако да једно биће које су на земљи признали савршеним... учинила је тако да је, показавши га људима, управо њему наменила да каже одо због чега се доцније пролило толико крви да, кад би се пролила сва одједном, људи би се у њој сигурно подавили.

Ф.М.Достојевски

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

11001724_809880129061262_656497164271075

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Моја је Србија црни мајдан из кога само невоља, неслога и нерад излазе. При том Срби све оно што најбоље имају нити пазе, нити чувају. Прошлост своју добро не познају а о будућности мало мисле. План и организација су им речи непознате, радници су слаби, а верници по дужности.

Кнез Михаило Обреновић

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Бога и војника сетимо се само када дођу невоље.
Када невоље прођу Богу се не молимо, а војника заборавимо

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...