Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Emil Kue

" Kada dve osobe žive zajedno, popuštanje, na izgled obostrano, uvek je zasluga jedne osobe. "

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Prijatelji mi ne trebaju da me grle,
već kada mi budu sudili,
da ne bace kamen na mene."

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Име ти је Сила. Оснажи ме, јер изнемогавам и падам. " - свети Јован Кронштатски

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Poznavati Boga moguće je samo u sebi.
Dok ga ne nađeš u sebi, nećeš ga naći nigdje.
Nema Boga za onog tko ne zna da ga nosi u sebi.

Lav Nikolajevič Tolstoj

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Ljubav je teorema koju treba svakog dana dokazivati." Arhimed

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Бољи је један искрен пријатељ који ти се нађе и помогне у злу , него 1000 лажних пријатеља у добру.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići."
(W. Jennings Bryan)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Mudraci mogu da žive u svakom dobu, i mudraci drevnih vremena ostaju mudraci za sva pokolenja koja dolaze. Nasuprot tome, učenost je relativna.
Šopenhauer

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

inspirational-love-quotes.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Suviše često ljudi oko sebe ne vide stvarnost kakva jeste, već u svemu i svima vide odraz svojih misli, svog pogleda na svet. Svi donekle posmatramo ljude, stvari i same sebe kroz obojena i iskrivljena stakla. Ako nismo sigurni u sebe, i nismo zadovoljni sobom, smatramo da nas niko ne voli. Ako smo nezadovoljni svojim izgledom, strahujemo da nam se smeju i potcenjuju nas. Oni koji se plaše u svima i svemu vide pretnju. Mržnja u srcu uobražava da nas svi drugi mrze. Psihološki mehanizam projekcije sprečava nas da oko sebe vidimo išta osim odraza sopstvenih misli i osećanja.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...