Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Није први онај кога на узвишењу највише људских очију виде но онај кога највише срдаца људских по добру осећају.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Није злато све што сија .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju.
Strpite se.
I dijamant je u osnovu ugljenik, ali je umeo da čeka.
Pikaso

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ljubav nas inspiriše, a životna mudrost je uvek dobrodošla!

Duško Radović

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: ја верујем да нема ништа љупкије, дубље, симпатичније и савршеније од Христа.
Достојевски

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Данашњи дан се никада вратити неће.

Шта си му дао?

Народна изрка

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Најлакше је наћи некога с ким ћеш да причаш - тешко је пронаћи онога с ким можеш да ћутиш.

Момо Капор

Подели на овим сајтовима

О својим добрим делима ћутим, шта ја знам колико су заиста добра.

Д. М.

Подели на овим сајтовима

183624471508969611420882.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

4.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Људи се у ствари боје, зато су сурови. Напад је одбрана коју наређује опрезност, и тако нема лека суровости, јер нема лека људској несигурности.

(Мехмед Меша Селимовић)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...