Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Želite li znati što Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao.
(Dorothy Parker)"

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ако вас мрзи свијет, знајте да је мене омрзнуо прије вас.

Кад бисте били од свијета, свијет би своје љубио, а како нисте од свијета него вас ја изабрах од свијета, зато вас мрзи свијет.

Опомињите се ријечи коју вам ја рекох: није слуга већи од господара својега. Ако мене гонише, и вас ће гонити: ако моју ријеч одржаше, и вашу ће одржати.

(Јн.15,18-20)

Подели на овим сајтовима

10007438_10152303019077863_1060145064_o.

• Волим 2

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

God-quotes-god-the-creator-19476255-318-

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Херман Хесе)

Бог нам не шаље очај да би нас убио, већ да би нови живот у нама пробудио.

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

*Ko zna da se raduje,
ima čemu da se raduje.
Radost je privilegija onih
koji skromno misle o sebi,
a lepo o životu.*

Duško Radović

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ове мисли на енглеском ме подсећају на споменике на нашим гробљима. Живи их подижу ради себе, да људи виде, мртви од тога немају користи. Прости људи, ради којих је и Господ сишао на земљу да их спасе од ових ваших мисли немају користи јер енглески и не знају. Ви то постављате ради себе, да људи виде колко сте паметни, знате и енглески. Браво...свака част!

Подели на овим сајтовима

Ове мисли на енглеском ме подсећају на споменике на нашим гробљима. Живи их подижу ради себе, да људи виде, мртви од тога немају користи. Прости људи, ради којих је и Господ сишао на земљу да их спасе од ових ваших мисли немају користи јер енглески и не знају. Ви то постављате ради себе, да људи виде колко сте паметни, знате и енглески. Браво...свака част!

Захваљујем на критици и молим за опроштај што сам био превише лењив и неодговоран и нисам одмах превео текст. Заиста сам га поставио (и) ради себе желећи да овековечим ову лепу мисао која нам указује на чињеницу да чак и у физичком свету постоје ствари недоступне нашим чулима. Ево преведеног текста.

"Пре него што осудиш друге или тврдиш за нешто да је апсолутна истина знај да...

...видиш мање од 1% електромагнетног и чујеш мање од 1% звучног спектра. Док ово читаш путујеш кроз галаксију брзином од 220 километара у секунди. 90% ћелија у твом организму има сопствени ДНК и нису "ти". Атоме у твом телу чини 99,999...% празног простора и ни један од њих није онај са којим си рођен а сви су настали у језгру звезде. Људска бића имају 46 хромозома, 2 мање од обичног кромпира. Постојање дуге зависи од конусних пријемника у нашим очима; за животиње без њих дуга не постоји. Тако да ти не само да гледаш у дугу већ је и ствараш. Ово је прилично запањујуће нарочито ако имамо у виду да све прелепе боје које видимо заправо чине мање од 1% електромагнетног спектра."

Ако неко сматра да ни сада не разуме предлажем  да овај мој скромни прилог једноставно заобиђе.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Motivational%2BSMS.jpg

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

00000.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...