Jump to content

АНКЕТА: Мишљење о пројектима Поуке.орг, Живе Речи, Кана...?

Оцени ову тему

Иван Ц.

Препоручена порука

пре 2 минута, Nikk рече

da imam više vremena, nego ja se bavim važnim pitanjima oko razvoja visokih tehnologija. pa nemam vremena i žena i sedmero đece su obaveza. inače bi ja o bogoslovlju mogo svaki vikend da se bavim ođe. konkretno sad pravim dasku za surfovanje na elktrični pogon sa baterijom, da ide oko 70 km, na čas, da mogu od herceg novog do bara da odem sa jednim punjenjem baterije. to vidim kao turističku perspektivu, to je jetsurf electric, kao ovaj šablon

TOPJETSURFING.COM

Buy Jetsurf Electric with us is very simple. Direct delivery from Europe. Payment by cash or card. Order by number +393883805638 (Whatsapp - Telegram)

ali opet nije ni šteta sad za vas. dug je život, polako. bio sam i ja mlad i neoženjen, tad se moralo poć do splita, mostara, beograda radi ženskih koje su u gomilu da bira čovjek. a ođe sve vidim lakše, samo eto taj rodoslov ne moš viđet kao i nekad dok ne sjedneš kod njezinih u kuću.

jer to je veliki promašaj žena kad se priđe muškaracu u komunizmu, nikad neće htjet da priča odakle su njeni preci, dal ima nekih poklapanja krvi i sl. davno je to bilo kad je mene jedna pitala jesam li ja peder, pa tako stojim kao da ne postoji, nit bi je za ruku uhvatio, nit poljubio. ja se mislim nijesam ja peder, pa joj rekoh otvoreno, da neće naša karijera počet njenim slatkim osmijehom nego prvo da vidim odakle su njeni. nije shvatila i pošla kao da sam ne znam što reko. dugo vremena je prošlo da je ona shvatila. postala je samohrana majka kasnije, pa mi reče jednom i podsjeti me, kako sam joj pametno reko to oko porijekla, kako je ona mislila da je to vezano za finansije i imovinu porodice. a tačno nabasala na čovjeka kojem su roditelji rođaci, tuko je kao vreću jer je čovjek kao hitler specijalan i nije mogla da isprati te promjene raspoloženja i sjećanja šta je čovjek zacrtao u datom periodu godišnjeg doba. ona se nije razvela nego pobjegla pa se razvela.

Sedmoro dece sa jednom ženom?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Дејан рече

Sedmoro dece sa jednom ženom?

jednom sam se sam oženio.

nijesam planirao mnogo đece, ali žena ima neku čudnu genetiku. prvo rodi trojke, onda jedno. pa opet jedno pa onda blizanci.

odma sam se prilagodio tim obavezama, iako su to skoro pa ljudi danas.

haha, ja sam plovio 10 godina a skoro 11, po svim morima i okeanima, jer je trebalo prehranit i školovat tolko đece:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...