Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, Natasa. рече

Ako imaš vremena, bi li otvorila blog/dnevnik? Svašta bi mogla da nam pišeš sudeći po fotografijama. To bi baš bilo čitano :).

Ne mam toliko vremena :( Pa i moja stipendija zavrsava se posle Vaskrsa... Znaci, posto sam magistar arabistike, i posto to je crkvena stipendija, i nasla sam ovde ljubav, verovatno bicu blizu Libana, pa mozda i bice i materijala, i vise vremena... I jos to, da pre 2 godine, kad sam dobila ovu stipendiju od patrijarha antiohijskog, pitala sam mog duhovnog oca, da li mogu da otvorim blog (na poljskom), ali nije da blagoslov...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 11.3.2020. at 10:52, Dominika рече

pitala sam mog duhovnog oca, da li mogu da otvorim blog (na poljskom), ali nije da blagoslov...

Promeni duhovnog oca dok ne naiđeš na blagoslov :smeh1:.

Šalim se, nadamo se da će biti vremena i blagoslova, za materijal ne sumnjam.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ayla рече

30762966_2023686561179632_54340850505954

,,Ne znam jesi li boginja ili smrtna deva...
Ali ako si stanovnica zemaljske doline,
Blazeni neka su otac ti i majka,
Blazena braca..."
Homer (Odisej)  :D :D <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 13.3.2020. at 3:10, Nikola Stojanovic рече

,,Ne znam jesi li boginja ili smrtna deva...
Ali ako si stanovnica zemaljske doline,
Blazeni neka su otac ti i majka,
Blazena braca..."
Homer (Odisej)  :D :D <3

djeva je devojka, a deva kamila:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 12.3.2020. at 19:11, Natasa. рече

Promeni duhovnog oca dok ne naiđeš na blagoslov :smeh1:.

Šalim se, nadamo se da će biti vremena i blagoslova, za materijal ne sumnjam.

ove noći morala sam da napustim Liban. Primorana, neocekivana evakuacija celog Teoloskog Instituta - momci iz Sirije i Libana ostaju do nedelje, a mi inostrancie takodje moramo da napustimo Liban, samo to je malo komplikovanije; Poljska zatvara grancie ove nedelje i zavesava letove, tako strasna noc za mene, Familiju i Prijatelje, morala sam da brozo nadjem direktan let, cena nije bila bitna, i da u nesto ivse od 1 sata da pakiram sve posle skoro 2 godine... 

Eh, ako ce sitauticaj se normalisati, mozda bice svecana graduacija i docicu tamo na priemr na sedmicu dana...

Подели на овим сајтовима

Ajde malo da prodrmamo ove usnule forumase i da napravimo neki izazov, dosadise vise sa ovim pricim o koroni.

Sta radite dok ste u izolaciji tj kako kreativno vreme ispunjavate.

Ja ovako:

Ajde eto izazivam @kris_tina  @Jestira.  I @Nikola Stojanovic @Broken @Petra M i ostalj ekipu.

20200321_105003.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Flojd рече

Ajde malo da prodrmamo ove usnule forumase i da napravimo neki izazov, dosadise vise sa ovim pricim o koroni.

Sta radite dok ste u izolaciji tj kako kreativno vreme ispunjavate.

Ja ovako:

Ajde eto izazivam @kris_tina  @Jestira.  I @Nikola Stojanovic @Broken @Petra M i ostalj ekipu.

20200321_105003.jpg

Pripremam Mujicu za školu, kuvam pomalo, spremam kuću, učim jezik, treniram...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Jestira. рече

Pripremam Mujicu za školu, kuvam pomalo, spremam kuću, učim jezik, treniram...

Vidis da pise slike forumasa. Znaci slika. ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Broken рече

Moze Flojde, moze. :D

U jutarnjim satima dok ukucani spavaju igram igru kojoj sam se opet vratio. Znaci, jutarnja kafa i levelovanje.

Nagradno pitanje: 

Koja je igra u pitanju ?

IMG_20200323_114403.jpg

Ako je nagrada fajerhart kako se vec zove taj parfem onda je igra: World of Wordcraft.

Ajde sad ti taguj ko mislis da hoce a prihvati izazov. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...