Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Снежана рече

ne znam, onaj koga zanima nesto on pita, oni zlonanmerni grade konstrukcije na osnovu pretpostavki i imaju raznorazne asocijacije, takvi me ne zanimaju niti imam potrebu da im se opravdavam i objasnjavam, generalno ne samo na forumu.

a ti ako si se nasao necim uvredjen ili prozvan, ja ti se izvinjavam.

Ma kakva uvredjenos`, shalim se ja, sve ti je to u tekucem duhu teme... :pivo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

30226060_1895409127159027_8976718155309121536_n.thumb.jpg.7048feba3ea26bf641fad3b438e9e2f0.jpg30222138_1895409300492343_1677537852709142528_n.thumb.jpg.58cf64d7f9b002ce27e39bf558994fdb.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Špageti noge su me držale narednih desetak minuta. Sad su mi tetive malo upaljene, ali mogu i da potrčim.

Супер. Треба неки намештај да премештам па сам се уплашила да ми је форумски бфф повређен. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ponadao se da ću da štipnem obraščiće. :(

Нема пипања док те не крстимо. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ponadao se da ću da štipnem obraščiće. :(

Не брини, можда ће требати дрва да се цепају налето. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Не брини, можда ће требати дрва да се цепају налето. :smeh1:

То може и пре крштења. ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Припрема за крштење: :smeh1:

Osnova pravilne katihizacije...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Lady Godiva рече

Супер. Треба неки намештај да премештам па сам се уплашила да ми је форумски бфф повређен. :D

Za tebe je Svarceneger... :smeh1:

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...