Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад смо почели са старе слике, негде око 95-те са брадер Миланом који је дошо из Америке због неке женске па одсео код мене јер су га пацови истерали из "Хотел Шит"...

Сви су били 100% убеђени да је амерски шпијун пошто није знао реч српског, срећа па нисмо завршили у прдекани обојица... :smeh1:

old_friends1.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 30. 3. 2018. at 6:59, Broken рече

Grizli, koji si ti ?

Expand  

Ovaj što ne liči na Buša iz mlađih dana

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2018. at 6:59, Broken рече

Grizli, koji si ti ?

Expand  

Како "који сам"... Па овај са косом и брадом.

On 30. 3. 2018. at 7:34, Таша рече

@Grizzly Adams bila sam ubedjena da si ridjokos?!

Expand  

Брада ми је црвенкаста по мало, коса црна. :)

On 30. 3. 2018. at 7:39, Juanito рече

@Grizzly Adams

Је л’ ти дође нешто Неша из Галије?

Expand  

Јок. :)

On 30. 3. 2018. at 10:21, Natasa. рече

Nije valjda i ostao ovde zbog ženske :smeh1:?

Expand  

Ма јок, добио корпу. Поломио се сирома да јој сакупи и направи папире, она није хтела.

Оженио после једну црвенокосу амеро-иркињу, живе сад у Северној Каролини и имају пуну кућу деце. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2018. at 7:17, Милан Ракић рече

Ovaj što ne liči na Buša iz mlađih dana

Expand  

Имењак ти је иначе Србенда за десетку, ал се у кући није причао српски па никад није научио.

Иначе црквен човек, смешке су биле кад му на Литургији преводим проповед, а прота ме зеза па се на крају захвали "преводиоцима"... :smeh1:

И добар човек, ко лебац.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2018. at 13:43, Grizzly Adams рече

Ма јок, добио корпу. Поломио се сирома да јој сакупи и направи папире, она није хтела.

Оженио после једну црвенокосу амеро-иркињу, живе сад у Северној Каролини и имају пуну кућу деце. :)

Expand  

Super, izvuk'o se. Ko još '95e odbija papire za Ameriku??? ne_shvata

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 16:49, Neša_ рече

Probao sam sve što je moglo

Expand  

Е ово је грешка. ,,Пробао сам све и готово", не може тако. Нема одустахања, ако нешто желиш нема пробао сам неколико пута, нисам успео и нећу више. Управо је то проблем, мањак самопоуздања. Ништа није бајно и не може човек све одмах да добије. Значи, ако си пробао пар пута, није успело, идеш даље, пробаш опет, па опет, итд. Нема одустајања. 

Но, то је твој избор, ја се ту не мешам. ;) 

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2018. at 14:36, Juanito рече

Кад смо код “слика из младости”, баш пре неки дан ми искочи ова од пре 8 година. :smeh1:

Expand  

Сећам се, дописујем се ја са Хуаном и реко - наћи ћеш ти неку плавушу у Тексасу. А он ми шаље слику - ма какве плавуше ова ми се свиђа. :)

Тај не одустаје... Биће јахта... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nesto se mislim... mog`o bi bre i ja neku sliku da postavim... presli smo na nov server, izdrzace...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2018. at 14:41, obi-wan рече

Nesto se mislim... mog`o bi bre i ja neku sliku da postavim... presli smo na nov server, izdrzace...

Expand  

:navijanje:

• Радостан 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...