Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

2 hours ago, Justin Waters рече

Opet nas je iznenadio bebac

Честитам! :navijanje:Бебоња малени, нека је жив и здрав :sunce:

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, Justin Waters рече

Opet nas je iznenadio bebac rodio nam se mjesec dana prije roka. Sreten Adore, 2.4 kg :)

Nek je živ i zdrav, i svako dobro i sreću vam želim. :)

Подели на овим сајтовима

18 hours ago, Justin Waters рече

Opet nas je iznenadio bebac rodio nam se mjesec dana prije roka. Sreten Adore, 2.4 kg :)

14716290_1253000818092252_10602356812388

Bas mi je drago sto je Ayna 20 oktobar, a on 22 oktobar, sto znaci da cemo svake godine 21og slaviti oba rodjendana :). 

Честитам од срца. Нека је дете живо и здраво.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Justin Waters рече

Bas mi je drago sto je Ayna 20 oktobar, a on 22 oktobar, sto znaci da cemo svake godine 21og slaviti oba rodjendana :). 

Još jednom čestitam!

Sad moram i ja da podelim: ja sam proslavila rođendan, a onda se dva dana kasnije hitnim carskim rezom u sred 8. meseca rodio naš treći malac.

Ovde se vidi kakav je patuljak bio u inkubatoru i u kakvo je zdravo i veselo dete izrastao samo nekoliko meseci kasnije.  :)

(Sličicu napravila Olivera Živaljević iz Urduženja roditelja prevremeno rođene dece)

Danilov razvojni put 17 nov.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters

Sve najbolje, neka ste živi i zdravi :sunce:!

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Justin Waters рече

neka je ziv i zdrav moj imenjak, sve najbolje.  

Подели на овим сајтовима

Парадоксологија, нека ти је дете живо и здраво. Деца су највеће богатство овога света.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Paradoksologija рече

Još jednom čestitam!

Sad moram i ja da podelim: ja sam proslavila rođendan, a onda se dva dana kasnije hitnim carskim rezom u sred 8. meseca rodio naš treći malac.

Ovde se vidi kakav je patuljak bio u inkubatoru i u kakvo je zdravo i veselo dete izrastao samo nekoliko meseci kasnije.  :)

(Sličicu napravila Olivera Živaljević iz Urduženja roditelja prevremeno rođene dece)

Danilov razvojni put 17 nov.jpg

Samo da ga ne indoktriniraš sociološkim konstruktom kao što je feminizam i biće Danilo prva liga.:smeh1:sFun_bat;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters

Честитам брате од срца! Поздрави драгу од нас, честитај јој и нека се брзо опорави!

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Paradoksologija рече

Израстао у харамбашу. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...