Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljudi, stvarno ce mnogi da pomisle da sam se slikao u halterima s avokadom u ustima i bičem medju nogama.

:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nemoj da si lažno skromna.Stavi slobodno ima da pljušte samo komlipmenti. :ani_biggrin:

Не, стварно. Ево, питај Ниџојлу. :)))  (а ти Никси, знаш шта ћеш да кажеш :coolio: )

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ljudi, stvarno ce mnogi da pomisle da sam se slikao u halterima s avokadom u ustima i bičem medju nogama.

Sa Avokadom u ustima? Šta to radite vi ateisti kad se nađete negde zajedno? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

А ја сам много ружна, па се бојим реакција форумаша. :)))

I ja se bojim, ali zato što sam mnogo lep ... ionako ne znam šta ću sa punim inboksom pisama od forumašica ...

Подели на овим сајтовима

I ja se bojim, ali zato što sam mnogo lep ... ionako ne znam šta ću sa punim inboksom pisama od forumašica ...

Ti si lep po defaultu. :))) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

sa tim odbicima dakle od nule do ispod nule će biti znači. vjerovatno će nam porasti ona plata na nebesima :D

Подели на овим сајтовима

Obrisani Klaudovi nagi akti, tako je odlučeno u vrhovnom savetu ŽRU pakta

Е да ми је само да видим ту админску преписку и дебату о Клаудовом телу, па да могу у пензију... :)

Подели на овим сајтовима

Е да ми је само да видим ту админску преписку и дебату о Клаудовом телу, па да могу у пензију... :)

Hajde da nagadjamo? :) Ukradose mi slavu a mislio sam na to amine da skupim, hhehehe :)

Подели на овим сајтовима

Dejan: Niko ne može da stavlja svoje nage akte ukoliko nije zgodniji od mene !!!

Admin i mod tim: Hteli ili ne hteli, slažemo se sa tobom o veliki vodjo Vuči...ovaj, Dejane.

Подели на овим сајтовима

Ma pusti... Ince admine ne moz da navatas po nekoliko dana a sad su uspeli da se skupe, zasedaju u dovoljnom broju, postignu kvorum i sloze se oko skidanja fotke.

Inace od postavljanja do skidanja fotke nije proslo ni sat vremena

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...