Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa stvarno šta je problem ako neko stavi neku sliku sa plaže?Nit je vulgarno nit nešto sramotno.Sve mi se više čini da hrišćanstvo ima dosta poremećen odnos prema sexulanosti i ljudskom telu uopšte.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

... у односу на кога... :)

U odnosu na bogomdanu prirodu ljudsku. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa stvarno šta je problem ako neko stavi neku sliku sa plaže?Nit je vulgarno nit nešto sramotno.Sve mi se više čini da hrišćanstvo ima dosta poremećen odnos prema sexulanosti i ljudskom telu uopšte.

Pričinjava ti se :)

Подели на овим сајтовима

Evo dobro, Klaud može da stavi fotku, ali sa plaže i da mu se faca vidi :D

Krije facu ko na nekom sajtu za eskort :D

Pa dobro, propozicije foruma dozvoljavaju anonimnost. Ja samo koristim to svoje pravo

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma nije ni bilo, to Anika pravi pritisak da vrate golisavog klauda toboz u ime ravnopravnosti.

Ууу, сад Аника ово-оно. Као да то не може да се види у свакој теретани. А било је и са друге стране, заборавили сте.

Дејане, свашта!

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Anika pusti ti Dejana puritanca ti si slobodna žena.Daj neku sa plaže,ulepšaj ovu temu. :1405_love:

Подели на овим сајтовима

Pravda za oblačnog i za ženski deo forumaVratite sliku. :ljut:  :dedica:

Подели на овим сајтовима

Као да то не може да се види у свакој теретани
Gde si ti u teretani videlja ljude da vezbaju goli do pasa? 
Подели на овим сајтовима

Gde si ti u teretani videlja ljude da vezbaju goli do pasa? 

Nije ona nikad vidjela teretane, hehehehe :)

Подели на овим сајтовима

Anika pusti ti Dejana puritanca ti si slobodna žena.Daj neku sa plaže,ulepšaj ovu temu. :1405_love:

zaboravio si da napišeš emancipovana :D

Moraćeš bolje da "češkaš uši" ako hoćeš benefite, manipulacija je zanat :D

Подели на овим сајтовима

zaboravio si da napišeš emancipovana :D

Moraćeš bolje da "češkaš uši" ako hoćeš benefite, manipulacija je zanat :D

Emnacipovana i slobodna bio bio pleonazam.

A manipulacija jeste zanat. :D

Подели на овим сајтовима

Nije ona nikad vidjela teretane, hehehehe :)

E jeste smaraci... Jok nisam.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@@Ronald, Mi Hrišćani smo 10 puta zgodniji od ateista, samo ne volimo da se eksponiramo, skromni smo :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...