Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gde si ti u teretani videlja ljude da vezbaju goli do pasa? 

Ne vežbaju al se skidaju goli do pasa pa se gledaju u ogledalu.Narcisi bilderski. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

E jeste smaraci... Jok nisam.

Zezam te Anci opusteno :) Znam ja da ti volis da vidis lijepo tijelo :)

Подели на овим сајтовима

@@Ronald, Mi Hrišćani smo 10 puta zgodniji od ateista, samo ne volimo da se eksponiramo, skromni smo :D

Uboo si sustinu hriscanstva:

"Ja zbog moje vere necu. Al onda neces vala ni ti"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne vežbaju al se skidaju goli do pasa pa se gledaju u ogledalu.Narcisi bilderski. :ani_biggrin:

Tacno tako. To mu dodje rutina skoro svakog treninga.

S tim sto ja to ne radim. To mi je bzvz.

Obrisana fotka je iz svlacionice.

Подели на овим сајтовима

skolski primjer kako puritanizam stvara 'underground' u samim svojim redovima ...hvala Bogu pa moderacija nema kontrolu nad PP... mi ljubitelji lijepih tijela cemo doci nekako do cloudking-ove slike  :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Uboo si sustinu hriscanstva:

"Ja zbog moje vere necu. Al onda neces vala ni ti"

Mhm, znači ja ako dodjem kod tebe kući mogu opušteno da se razgaćim? Ako možeš ti, mogu i ja?

Подели на овим сајтовима

Pa stvarno šta je problem ako neko stavi neku sliku sa plaže?Nit je vulgarno nit nešto sramotno.Sve mi se više čini da hrišćanstvo ima dosta poremećen odnos prema sexulanosti i ljudskom telu uopšte.

Што се тиче смог тела, наша вера нам каже, да своје тело пазимо и негујемо јер је то Божији дар. Свако ко не негује своје тело, прави грех.

Што се тиче јавног приказивања људи са плаже, ту има јасних ограничења и код људи који нису у вери, а  о вери да не причамо. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

skolski primjer kako puritanizam stvara 'underground' u samim svojim redovima ...hvala Bogu pa moderacija nema kontrolu nad PP... mi ljubitelji lijepih tijela cemo doci nekako do cloudking-ove slike  :smeh2:

pa baš tako, nije ovo Burek forum, nemamo mi problem sa ljudskim telom, al imamo problem što ćemo da trpimo pritiske iz same Crkve zato što bi Klaud da se manekeniše.

Nije to stvar Klauda, već je star toga kad jedan skoči pod voz, ostali krenu za njim, daleko to ode.

Često smo žrtve toga što neko prenosi izvrnute informacije.

Kome je do razmenjivanja slika , ima načina da to radi a da nije javno

Подели на овим сајтовима

Mhm, znači ja ako dodjem kod tebe kući mogu opušteno da se razgaćim? Ako možeš ti, mogu i ja?

Moj post nije usmeren ka ovom primeru sa mojom fotkom (ako si primetio ne protestujem zbog brisanja fotke, to je zaista vase pravo i ja postujem tu odluku iako je ne razumem) nego ka "big picture" razmusljaj na veliko, batali neku temu tamo na forumu.

Evo primera:

"Meni hriscaninu je gej odnos ogavan. SVIMA taj odnos MORA takodje da bude ogavan... Inace..."

Подели на овим сајтовима

"Meni hriscaninu je gej odnos ogavan. SVIMA taj odnos MORA takodje da bude ogavan... Inace..."
Ti imaš poremećaj centra u mozgu za realnost i objektivnost :D 
Подели на овим сајтовима

... Ma pusti ti njih . Ajde da mi skupimo neko zensko drustvance i da odemo na nezaboravno letovanje ...

Posaljite nam slike :)

Подели на овим сајтовима

Што се тиче смог тела, наша вера нам каже, да своје тело пазимо и негујемо јер је то Божији дар. Свако ко не негује своје тело, прави грех.

Што се тиче јавног приказивања људи са плаже, ту има јасних ограничења и код људи који нису у вери, а  о вери да не причамо. 

Kakvih jasnih ograničenja?Po čemu slika sa plaže nije pravoslavna nije mi jasno.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...