Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakvih jasnih ograničenja?Po čemu slika sa plaže nije pravoslavna nije mi jasno.

Tako je rekao otac Rafailo Boljevic 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ljudi, stvarno ce mnogi da pomisle da sam se slikao u halterima s avokadom u ustima i bičem medju nogama.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ljudi, stvarno ce mnogi da pomisle da sam se slikao u halterima s avokadom u ustima i bičem medju nogama.

Dejane, ne mogu da verujem da si od celog posta ostavio ovaj deo?

Podelio sam sa forumasima vrloo setljiv intimni problem u mom zivotu koji je doveo do ove fotografije a ti si ostavio samo ovu prvu recenicu.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

izgleda da su moderatori potcijenili ljudsku fantaziju... avaj, od malog problema napravili su jos veci... :smeh2:

edit: ali briga njih sta mi radimo u '4 zida' svog uma... :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Dejane, ne mogu da verujem da si od celog posta ostavio ovaj deo?

Podelio sam sa forumasima vrloo setljiv intimni problem u mom zivotu koji je doveo do ove fotografije a ti si ostavio samo ovu prvu recenicu.

post je samo odobren, nije menjan

Подели на овим сајтовима

Anika pusti ti Dejana puritanca ti si slobodna žena.Daj neku sa plaže,ulepšaj ovu temu. :1405_love:

Тек после Арсе! :D

Видиш да не могу слике са плаже, чак и ако смо обучени? Кад Дејан узме тастатуру, ту ни Бог не помаже. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Видиш да не могу слике са плаже, чак и ако смо обучени? Кад Дејан узме тастатуру, ту ни Бог не помаже.

Mogu sa plaže, na plažu ne ideš u hidzabu, ako se nekom stavlja, nek stavlja.

Ne mogu te pozerske, neukusne, samo još fali pućenje i trćenje. 

Ja tih polugolih imam milion u telefonu , al ih ne širim javno.

Подели на овим сајтовима

Тек после Арсе! :D

Видиш да не могу слике са плаже, чак и ако смо обучени? Кад Дејан узме тастатуру, ту ни Бог не помаже. :)

Uzalud me cekas , sve sa plaze su mi maloletnicke fotografije ... Nemam ni jednu novijeg datuma .

:351780:

Подели на овим сајтовима

А ја сам много ружна, па се бојим реакција форумаша. :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

А ја сам много ружна, па се бојим реакција форумаша. :)))

Nemoj da si lažno skromna.Stavi slobodno ima da pljušte samo komlipmenti. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Uzalud me cekas , sve sa plaze su mi maloletnicke fotografije ... Nemam ni jednu novijeg datuma .

Ne mora s plaže.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...