Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

36762_1389819141043_4885793_n.jpg

Наш весели колектив (један део) :)

Добро, засад толко од мене ;)

Чим буде нешто.... инересантно поставићу 4chsmu1

ДИВНО! Баш ме радује ова слика! :aplauz:  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Док сте ви уживкали у суботу на форумашком сабору, код нас је одржан молебан за почетак школске године:

010.JPG

Eво и дечица...

005.JPG

Код нас је данас одржан молебан  за  ђаке .Две девојке лево су моје ћере,а десно видимо да је неко стигао и на сабор и на молебан :). ( надам се да неће да ми замере због слике,немам дозволу )1236941_233187520163937_2043749205_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja u ne tako davnoj poseti crkve Uspenja presvete Bogorodice u Čajniču (Republika Srpska) Divan grad.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175541_10201017475253185_1521478419_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Јао како је то лепа црква ( и ти си лепо дете) и Чајничка Богородица, прелепа икона са друге стране је Јован Крститељ и његов лик се пројављује кроз кожу која је заштите ради стављена преко иконе...јаооооо сад ми се иде тамо!

Подели на овим сајтовима

Јао како је то лепа црква ( и ти си лепо дете) и Чајничка Богородица, прелепа икона са друге стране је Јован Крститељ и његов лик се пројављује кроз кожу која је заштите ради стављена преко иконе...јаооооо сад ми се иде тамо!

Jeste.Veoma facinantna crkva a i ikona. Spokoj koj tamo osetiš je neopisivo lep i prijatan. Prosto znaš da će sve biti uredu. :)

Подели на овим сајтовима

Јесте....спокој је права реч....и дивљење....

Подели на овим сајтовима

nasa Goca bas lepa zena.....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

nasa Goca bas lepa zena..... :)

:) I ne samo Goca, sce bre neki lepi ljudi na ovom forumu.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...