Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@drvce,

A silna ljubav prema jurodivom? takmicarski duh? entuzijazam? o, drvce, drvce..  

Imam utisak da Jurodivi nije onaj za koga se izdaje...

Plaha narav mi okrene tjurak ocas posla.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Сликано у Херцег Новом. Пиво не пијем редовно, само у посебним приликама. :)

398593_10200206104939216_1593877724_n.jp

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Svidja mi se...:)...Postavite ako imate jos nesto,da cujem..:)

Само би морали да промене крај, јер би Турци побегли од мене... :)

Ево још једна кад сам уметнички расположен:

img4754s.jpg

Ево га и звук:

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Svidja mi se... :)...Postavite ako imate jos nesto,da cujem.. :)

Ево још ова: моја сека и ја, сликано прије годину дана у једном ресторану:

539178_4342761811125_9589781_n.jpg

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/marko.nedic.75 Pošto ne znam da postavim slike evo moj fejsbuk pa koga interesuje neka pretresa

О, па ми смо земљаци! И имамо Петру као заједничког пријатеља! Интересантно! Да ли и колико познајеш Петру из Добоја!? :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

О, па ми смо земљаци! И имамо Петру као заједничког пријатеља! Интересантно! Да ли и колико познајеш Петру из Добоја!? :)

Poznajem je lično i veoma dobro

Подели на овим сајтовима

Хвала! Ево још једна:

wow, svaka ti čast Zvonko  algabacaju

nisam znala da si rock star 0442_feel

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Poznajem je lično i veoma dobro

И ја је познајем! Толико добро је познајем да бих била сад у стању да одем до ње (ако је уопште код куће) и опалим јој једну васпитну иза ушију! А по свим приликама, и теби! :) Кад будеш долазио у Добој, да ми се јавиш!! :) Јесмо се разумјели!!???  1127_battle

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...