Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

dscn0427.jpg

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

MOj muz i ja sa dječicom. Nemojte misliti da sam nesto ljuta na slici, faca mi je haos. ali bas sam bila umorna i tuzna jer moramo nazad :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Подели на овим сајтовима

Evo nas sa baba-prijom :) ( tako Đorđe zove moju mamu :) )

dscn0428.jpg

Подели на овим сајтовима

Uzivanje na slapovima Krupe

dscn0464.jpg

Подели на овим сајтовима

Prelijepo, a u blizini ove ljepote je i manastir <3

dscn0448.jpg

Подели на овим сајтовима

Како сте млади и лепи Душка! Сви као један и свако понаособ!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Како сте млади и лепи Душка! Сви као један и свако понаособ!

Никако да нађем праве речи.

Баш сам хтела овако нешто рећи.

Сви сте много слатки,пу,пу,пу...тако кажу баба прије...хехехе...

Подели на овим сајтовима

@@Олимп,

@@мирођија,

Hvala :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...