Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kad sam već okačila sliku, trebala sam biti spremna na svačije mišljenje :) pa ću stoički da prihvatim sve što se kaže, a sad ima mudro da ćutim i čekam da neko drugi okači sliku i da se nastavi dalje :D i hvala u svakom slučaju, sama sam kriva ;)

Јелена, баш супер што си поставила своју фотографију, улепшала си нам форум... victory78

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ајд дај неку лепу, ако већ немаш ружних.

1qs8ib.gif

Egzibicionizmom protiv skopofilije!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Kad sam već okačila sliku, trebala sam biti spremna na svačije mišljenje :) pa ću stoički da prihvatim sve što se kaže, a sad ima mudro da ćutim i čekam da neko drugi okači sliku i da se nastavi dalje :D i hvala u svakom slučaju, sama sam kriva ;)

Лело, и оно горе је моја прва слика коју сам окачио за све ово време. Разлога су два зашто сам то сад урадио:

Први је мој својевремени коментар да би ово требало да буде форум где се слободно и без сакривања иза аватара упознајемо (што је на жалост до сада највише случај, част изузецима), а никако да се окачим.

Други је зато што ми се чини да долазе неки нови млади људи попут тебе који немају проблем да покажу ко су. Зато сам те са радошћу подржао качењем своје слике. Супер, само наставите...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Дрвце, Жиле, и остали згубидани, :sherif:

Зар не примећујете колико је девојци непријатно !

Она није промашила тему (за разлику од вас, а и мене сада).

И, шта је ту ружно што је Григорије рекао да му је то најлепша форумашица. Има право човек на своје мишљење.

ХМ !!!!!

Ma nista imaju samo svoje favorite pa su morali da odreaguju :lol:
Подели на овим сајтовима

Први је мој својевремени коментар да би ово требало да буде форум где се слободно и без сакривања иза аватара упознајемо (што је на жалост до сада највише случај, част изузецима), а никако да се окачим.

Eto ja bi voleo da vidim kako izgleda Aquilius Cratus?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Лело, и оно горе је моја прва слика коју сам окачио за све ово време. Разлога су два зашто сам то сад урадио:

Други је зато што ми се чини да долазе неки нови млади људи попут тебе који немају проблем да покажу ко су. Зато сам те са радошћу подржао качењем своје слике. Супер, само наставите...

Na ime ovih lepih i iskrenih reči--> svrha moje slike je bila osmeh :D da je slika lepa- jeste, a što se mene lično tiče- uhvaćen je trenutak dobrog raspoloženja na sajmu knjiga, što ne znači da nemam izdanja kad izgledam i osećam se kao 'pokretna katastrofa' :D (pojedini neka mi ne zamere što tada ne nosim aparat sa sobom da ovekovečim to 0102_laugh )

Iskreno, razmišljala sam da li da uopšte okačim neku svoju sliku, ali sa druge strane, zašto bih se i stidela, ako je svrha teme predstavljanje sebe iza avatara- a kako se trudim da vidim sebe, a i druge kroz osmeh, okačih ovu...

Na kraju krajeva mogu samo da se stidim svojih loših dela...

Lepo Patrijarh Pavle govorio da svako vidi ono što želi, tako da... :D

Подели на овим сајтовима

Eto ja bi voleo da vidim kako izgleda Aquilius Cratus?

Са или без одеће?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Браво Млађо, тако се то ради!

Хајде сад сви момци слике, а девојке да оцењују, да видите мало како је... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Браво Млађо, тако се то ради!

Не знам како другачије! Кад не могу да јој се осмехнем уживо морам овако! :)

Divan si Mlađo :D :drugarstvo:

Ти си крива :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...