Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад је Михајло у питању, верујем да има једно три минимум :)

хахаха,

све су регистроване :)

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zasto mislis da je preko kolena? Konkurencija jeste zestoka, ali ipak neko mora da ponese prvo mesto. Mada ima jedan veci broj forumasica koji uopste nikada nisu izbacile nijednu fotku.

То је зато што је наслов теме "Слике форумаша" а не "Слике форумашица и форумаша" (по новом родном правопису).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

veci broj forumasica koji uopste nikada nisu izbacile nijednu fotku.

Upravo tako i ima daleko lepših od mene, ali to nije ni poenta, ako je ovde suština u lepoti, onda sam promašila i temu i forum :)

Подели на овим сајтовима

Upravo tako i ima daleko lepših od mene, ali to nije ni poenta, ako je ovde suština u lepoti, onda sam promašila i temu i forum :)

Ako vec nemas neku grdju sliku, onda nije trebalo ni ovu da stavljas. Nekad se dobijala slaba ocena kad se promasi tema, ali danas se vise nikakav red ne zna. Sta mislis, zasto ja nisam stavio ni jednu svoju sliku?

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ako vec nemas neku grdju sliku, onda nije trebalo ni ovu da stavljas. Nekad se dobijala slaba ocena kad se promasi tema, ali danas se vise nikakav red ne zna. Sta mislis, zasto ja nisam stavio ni jednu svoju sliku?

Што? Није ти ваљда опало сво лишће? .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ima smisla, možda zaista nisam ni trebala da je stavim, no dobro, sad bar znam šta i kako. :) osmeh ubuduće pokazujem isključivo preko smajlija ----> :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Ајд дај неку лепу, ако већ немаш ружних.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ima smisla, možda zaista nisam ni trebala da je stavim, no dobro, sad bar znam šta i kako. :) osmeh ubuduće pokazujem isključivo preko smajlija ----> :D :D :D

Дрвце, Жиле, и остали згубидани, :sherif:

Зар не примећујете колико је девојци непријатно !

Она није промашила тему (за разлику од вас, а и мене сада).

И, шта је ту ружно што је Григорије рекао да му је то најлепша форумашица. Има право човек на своје мишљење.

ХМ !!!!!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Дрвце, Жиле, и остали згубидани, :sherif:

И, шта је ту ружно што је Григорије рекао да му је то најлепша форумашица. Има право човек на своје мишљење.

ХМ !!!!!

ма нека их Лики, па зашта друго овде и вире, него да виде ''Лепоту девојку''...

Подели на овим сајтовима

• Гости

ХМ !!!!!

Kad sam već okačila sliku, trebala sam biti spremna na svačije mišljenje :) pa ću stoički da prihvatim sve što se kaže, a sad ima mudro da ćutim i čekam da neko drugi okači sliku i da se nastavi dalje :D i hvala u svakom slučaju, sama sam kriva ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...