Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Temisvar...

20190309_123520.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Jok, jok, ne valja to " sve mi boje lepo stoje".

Glasam za zift crnu pa da licis na Megan Fox. :)))

• Оплаках :)) 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Tavita рече

Aj bre odgovorite što želim da čujem (pročitam) :))

Мени се допада :sunce:  С тим што се на наранџастој баш види када су испуцали крајеви, бар сам ја имала то искуство, и брзо се испира исто као и црвена... и тако... :)

Само напред девојко-лепојко, мало у ирски фазон, зашто да не :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, АлександраВ рече

Мени се допада :sunce:  С тим што се на наранџастој баш види када су испуцали крајеви, бар сам ја имала то искуство, и брзо се испира исто као и црвена... и тако... :)

Само напред девојко-лепојко, мало у ирски фазон, зашто да не :coolio:

Konačno! :D

Da baš to, irski fazon :) 

Čula sam i ja za narandžastu da je osjetljiva, da se brzo ispira i lakše gubi sjaj i da je generalno zahtjevnija za održavanje od ostalih boja. Ali mi se sad tako mijenja :) 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Tavita рече

Ličila bih na smrt, odmah da ti kažem :)) ili na Mortišu

A ja kao plavuša, kao Ciganka na kreku :smeh1:

image.png.3942c1a64de1a0d0122a2da46ebbd921.png

Elem, šargarepica boja je super, ali jeste zahtevna, ne samo za održavanje, nego prosto uz nju moraš i da se šminkaš, a i gardeobu da usklađuješ, inače ćeš da ličiš na putujući "Romhep" ... ali ja sam uvek za promenu, ako muža ne možeš da promeniš, makar možeš boju kose. :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tavita рече

Treba mi pomoć, tj. treće / četvrto mišljenje. Sad sam sa plavim pramenovima na svoju kosu. I to ne izgleda loše, ali želim promjenu. (“Necer change the working system” je dosadan princip :D) Slikala sam se sa aplikacijom Loreala sa narandžastom kosom. Treba li da idem u narandžasto? Šta mislite? Thx!

Спојлер

Jeca-green.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Tavita рече

Treba mi pomoć, tj. treće / četvrto mišljenje. Sad sam sa plavim pramenovima na svoju kosu. I to ne izgleda loše, ali želim promjenu. (“Necer change the working system” je dosadan princip :D) Slikala sam se sa aplikacijom Loreala sa narandžastom kosom. Treba li da idem u narandžasto? Šta mislite? Thx!9FB1F0BC-97EB-4295-B5CB-7CFEE5320E9D.jpeg

Mlogo drecavo. Idi na nesto sto vise vuce na neku oker ili braon.

A moze i neka brineta, kad je bal nek je s maskama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...