Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Liga Džentlmena рече

ici na off

pripreme za svadbu?!:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 6.2.2019. at 9:20, Liga Džentlmena рече

Ma ne se ljutim i ne begam. Nego se zajebavam. Posvadjao sam se sa pravopisom. ne_shvata

meni je to slatko. muška gramatika. tako to nazivam. skroz simpatično. samo brljavi. nek mi izvuče osmijeh na lice. ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Лига је киднапован!!! Готов је, женимо га!!!

IMG-37deaca70e77af377f619ba19c1b60b6-V.jpg

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, БанеЛ рече

Pecen je. Nego liga, brat, me onaj dan kritikovao u kafani sto stalno bancim po kafanama, a on ne izbija. :D:D

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Nikola Stojanovic рече

Pecen je. Nego liga, brat, me onaj dan kritikovao u kafani sto stalno bancim po kafanama, a on ne izbija. :D:D

Навукао си га, несрећо!!! :D Још ти фалиш. А бе куде си? Које пра'иш? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, БанеЛ рече

Навукао си га, несрећо!!! :D Још ти фалиш. А бе куде си? Које пра'иш? 

Hahah, eve me odmaram, sinoc je bilo tesko gostovanje, preseko me vazduh Beogradski. :D Nemoj 2puta da me zovete, kakav sam izgoren cu sminem. Uzivajte braco! :D <3

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, БанеЛ рече

Ko je sledeći za upoznavanje sa @Liga Džentlmena:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

не знам... али је прилично вероватно да ће бити мушко, тренд је очигледан у последњих неколико сликања... ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Natasa. рече

Uh, ja bi vec neko duze vreme voleo bi ja da upoznam jednu osobu sa foruma al smo se gadno sporeckali, valjda ce se nekad rasporeckamo pa cemo se upoznati ako Bog da da piejmo tu kaficu. :ladan:

Daj neki predlog, koga sledeceg da tipujemo?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Vladan :::. рече

не знам... али је прилично вероватно да ће бити мушко, тренд је очигледан у последњих неколико сликања... ;) 

Haha, pa eto da bi nastavili trend ti budi sledeci da popijemo po koje pivo posto si mi u komsiluku. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Liga Džentlmena рече

Haha, pa eto da bi nastavili trend ti budi sledeci da popijemo po koje pivo posto si mi u komsiluku. :)

хвала лиго на џентлменском предлогу али ја пијем ракију и вино а и немам намеру да започнем тренд виђања са мушкима...

мсм ако ме разумеш... :1405_love:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vladan :::. рече

хвала лиго на џентлменском предлогу али ја пијем ракију и вино а и немам намеру да започнем тренд виђања са мушкима...

мсм ако ме разумеш... :1405_love:

Haha, ajoj brate ako sam te dobro skontao muce tebe neke bludne misli. Odpada poziv...:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...