Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jos jedna iz minulog veka, kad bejah mlada 1324_womens

29683242_1886495211383752_53297870750620

(Zasto ne mogu da postavim sliku, nego samo link ?) ne_shvata

Измењено од Милан Ракић

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Evo, nadjo` i ja neke starije slike... dobro je sto sam na vreme skenirao sve te negative...

...

Prolece 2000.te, 3 meseca posto smo se uzeli, u gostima u obliznjem manastiru Divostinu...

---_0357.thumb.jpg.a12d8ff008a1b7bd40d71241d92032e3.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Evo, nadjo` i ja par starijih... dobro je sto sam na vreme skenirao sve te nehative...

...

Prolece 2000.te, 3 meseca posto smo se uzeli, u gostima u obliznjem manastiru Divostinu...

---_0357.thumb.jpg.a12d8ff008a1b7bd40d71241d92032e3.jpg

Prelepi ste ovde, oba cvaj ! :sunce:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@Milan Rakic  Hvala na "popravci " mojih slika :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Лидија Миленковић рече

lm2.jpg

...

Osamdesete, ljebmupoljubim garavi!... detinjstvo, osnovna, prvi snovi... ishhhhhh!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

...

Osamdesete, ljebmupoljubim garavi!... detinjstvo, osnovna, prvi snovi... ishhhhhh!...

Mislim da je bila 1985.

• Радостан 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Лидија Миленковић рече

Prelepi ste ovde, oba cvaj ! :sunce:

Ja za dvojicu!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лидија Миленковић рече

Mislim da je bila 1985.

I da mi nisi rekla znao sam! :dobro:

Подели на овим сајтовима

@Broken  не знам што ми се смејеш, ал` само да знаш другар`ца Јованка је тад била у 8. месецу трудноће, а месец дана пре тога сам једва преживела морбиле.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Broken рече

Tema gori ! :smeh1:

Tako ti je `de god ja udjem, bolje se navikni na to...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...