Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Претходних дана сам имао част, обавезу и задовољство да помогнем мноооого старијим колегама око организације прославе обљетнице њихове класе.

Десета класа Ваздухопловне војне академије је вечерас у Великој сали Команде РВ и ПВО, прославила 60 (и словима шесдесет година) од завршетка те високошколске установе наше војске.

То су данас декице од 80 и кусур лета, а на свечаност су били наравно позвани и чланови породица преминулих и погинулих другова...

Примајући спомен диплому, један од синова преминулог пилота, пре тога громко и поносно отпевавши "Хеј војници, ваздухопловци....", испричао је како га је своједобно, као клинца, отац водио на аеродром Петровац крај Скопља.

Заправо, постојао је услов, пошто је тадашњи дечак био несташан!

- Ако будеш био добар, сутра ћу те водити на посао. Ако будеш баш, баш добар, можда те и провозам у авиону! - условљавао га је отац.

- А ако не будеш слушао, онда ће те мама водити код ње на посао!, умео је "љут" да буде тата.

Мама је била професор музичког у Скопљу, а ја сам очито био несташно дете!

Покојни отац му беше пуковник авијације и носилац Златног летачког знака и звања Инструктора летења. На више типова авиона је налетео преко 5000 сати. Звао се Ђокан. А син се зове Оливер. И презива Њего!

njego.jpg

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Милан Ракић рече

Оливер. И презива Њего!

Predivni bariton?

...a ti imaš pogled - ne ljuti me, jer neće biti dobro. :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

@Broken 

Ličiš malo na Bosiljčića, ali kontam da su ti to već rekli :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

17477602017318484516.jpg

(n' umem d' okrenem sliku ,zamoljavaju se modovi d' okrenu)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...