Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Super, imamo novu gej ikonu na sajtu :)

Potrudite se da slike na sajtu budu sa garderobom, Klaudu ćemo da oprostimo, njemu i onako vazda opraštamo :)

Lele kakvi puritanci... Ovamo covek, bozije stvorenje po bozijem liku a sramota da se skines.

Vi li ste u onom fazonu da na pravoslavci ne mogu da idu ma plazu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Klaudking, iako ateista, tvrdi da mu je ćosavost "bogom dana"!?. E ovo mora u ŽRU tabloid naslove!  :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Lele kakvi puritanci... Ovamo covek, bozije stvorenje po bozijem liku a sramota da se skines.

Vi li ste u onom fazonu da na pravoslavci ne mogu da idu ma plazu?

Ne, mi smo u fazonu da se na faks ide u pristojnoj garderobi, u hram takodje, na neku prigodu. Plaža takodje ima svoj stil odevanja, nećeš na plažu u smokingu.

Подели на овим сајтовима

Obrisani Klaudovi nagi akti, tako je odlučeno u vrhovnom savetu ŽRU pakta

Što ?Ženski deo administracije se previše uzbudio? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Obrisani Klaudovi nagi akti, tako je odlučeno u vrhovnom savetu ŽRU pakta

Ништа мање непристојно од жена које су се скидале. Упс. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Koje su to?Ja to ne ispratih. joooj

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A gdje su te slike, ja nisam to vidio?

Подели на овим сајтовима

A šta recimo ako neko stavi neku sliku sa plaže el to dozvoljeno?Mislim el će puritanska ŽRU administracija to da odobri kao bogougodno? :D

Подели на овим сајтовима

A posle se priča kao moralizam nije pravoslavan a cela administracija morališe čim vidi ljudsko telo onakvo kako ga je Bog stvorio.Licemeri. :ani_biggrin:  :D  :coolio:

Подели на овим сајтовима

Ma nije ni bilo, to Anika pravi pritisak da vrate golisavog klauda toboz u ime ravnopravnosti.

Pa to feeble, a ja taman mislio da okacim kad procitah Dekijevu poruku i nista :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...