Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svjetlana-Ayna 20.10.2014, 11:23 2,8 kg :)

w8xp1z.jpg

Нека је жива и здрава Свјетлана.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@Justa

Cestitamo, brate, da je dete zivo i zdravo zauvek! :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Justin Waters, najiskrenije cestitke.... :slavaaa::choir: uzivaj u najdragocenijem blagu..... :1502_baby:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

2ugj3iu.jpg

Mоја жасу фотографија са идекса за богословски факултет

Измењено од Danijela
Otiso JMBG :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

10686659_372432432916422_469090337011265

Са бабом на Малти, овде је куриозитет што се сликамо поред споменика краљици Викторији на коме је неко нашаро спрејем "Маркс" :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

aba3~4.jpg

У публици, у горњем реду, са шалом :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Није згорег знати,и то из много разлога,барем како изгледа онај са ким разговарамо ако га већ можда не можемо видети уживо,зар не? Деловаће све ово што радимо мало присније и колико толико ће смањити "виртуелни данак" који плаћамо овим начином комуникације...тако ми се чини. Изволите...ако сматрате да има мало истине у овом,а ако не...ником ништа.

Bravo, potpuno se slažem. Treba sobom stati iza onoga što pišeš, misliš, pričaš! Sve drugo je čista pijaca i cirkus. Što ne nazvati stvari malo i pravim imenom? Mnogi se naime iz straha i konformizma da mogu bez mnogo potresa da spočitavaju drugima šta im padne na pamet, zaklone iza pseudonima ili štokakvih avatara pa ti nagađaj s kim pričaš?  Ljudski je da se predstaviš; da izneseš svoje mišljenje ..neka je ono i pogrešno. I Bog nas poziva po imenu i jedinstvenoj ličnosti ..a mi se ovde skrivamo?! Malo bez veze, slažem se! Problem u ovoj zemlji (kao inače na iskompleksiranom balkanu) je iracionalni strah od svoje senke i nesposobnost komunikacije ...što je inače u živom razgovoru sindrom i kod mene, ali otimam se! :) Mi pred neki razgovor zamišljamo mnoga scenarija jer se mali i prilično obezvređeni plašimo sagovornika; plašimo se svoje slike pred njim. U slabije razvijenom duhu, koji nema kritički osvrt na sebe, to porađa ksenofobičnost gde se krivica za bol siromašne duše prebacuje na drugog! Drugi je kriv što sam ja sujetan??!! To je slika Srbije, Hrvatske, Makedonije ...Balkana! Zato je lakše sakriti lice iza avatara a pričati o hrabrosti; spočitavati drugima strahove i slično!

Dobra ti je tema; vrlo je važna!! Valja je obnoviti u više navrata!

Pozdrav

Подели на овим сајтовима

идекса за богословски факултет

sta bi sa tim....? :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...