Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сташа

Prelepe fotke i mi smo se dvoumili da li u manastiru Rakovica ili Celijama na kraju smo se odlucili za Celije

15.6.2014 dan posle prenosa mostiju ave Justina,Lenino krstenje

10445984_1433167440288366_18248053836424

cimg5561.jpg

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

Nataša Malinović @

Супер ти је стајлинг...од џемпера, тексас јакне,црне јакне,панталона и чизми,готово рокрески фазон... :good2:

Hvala ti Zoske, meni tako kazu, sta god obukla, i najelegantnije, da uvek izbija nesto rokersko...rokenrol i jeste alternativa svetu, kakva je tek hriscanstvo :) Sto rece Alis Kuper : "Lako je piti pivo, lako je demolirati hotelsku sobu. Ali biti hriscanin, to je tezak izbor. To je pravi bunt. "   staniiiiiii   :)

Подели на овим сајтовима

Ракићу, ти имаш власт да окрећеш слике ? :unbelieveble:

Не само слике него и текст :)))

tekst_zps07adcb91.jpg

Подели на овим сајтовима

Ракићу, ти имаш власт да окрећеш слике? :unbelieveble:

Ne bi on imao tu vlas`, da mu nije dana odozgo... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

и ја лево

sa maramom?     bas si lepa...... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Овде на слици је пет форумаша,три још активна,двојца се повукла,погодите ко је ко ?  :aplauz:

10613104_10205076668544732_5277651333440

п.с. ако цитирате пост,избаците слику !!!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Овде на слици је пет форумаша,три још активна,двојца се повукла,погодите ко је ко ? :aplauz:

Ti si prvi levo, Miljan Tanić pored tebe, ovog u sredini ne znam, a desno od njega Justinijan i Milan Nikolić?   :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...