Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kuku majko sta bre desava s ovom temom?! Svidja mi se heheh :D

pa kad ti se svidjaju slike fanova sto kacis na svoj sajt,ovo je igranje dece za tebe,hehe

ja predlazem slikanje muskih nogu sa natpisom cloudking preko njih i slanje na privatnu poruku tom clanu,bice odusevljen :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Значи, нису ти више довољне моје лепе очи? :D Кажу жене да имам лепе ноге, фудбалерске ... (можда и бацим коју слику)

Па нису...ноге су ми фетиш :D

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Nesto ne vidim da su forumske zenske odusevljene selfijima muskih nogu, samo se muski medjusobno ovde bodrite :)

Da ne kazem latentno..

Па женске нека бирају , зар то није лепо. :))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

pa kad ti se svidjaju slike fanova sto kacis na svoj sajt,ovo je igranje dece za tebe,hehe

ja predlazem slikanje muskih nogu sa natpisom cloudking preko njih i slanje na privatnu poruku tom clanu,bice odusevljen :)

Kao hriscanin bi trebalo prvi da das primer a ne da porucujes drugima... cekam poruku od tebe :*

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nesto ne vidim da su forumske zenske odusevljene selfijima muskih nogu

Глуме финоћу. Да их видиш кад се скупе негде заједно... :)

Подели на овим сајтовима

Да их видиш кад се скупе негде заједно.
Hmbtb64.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А испред њих пројектор и огромно плато, па онда анализа...

А што се тиче Гризли Бер-а, осим што је један јако предусретљив младић, поседује и грчки тип стопала    (који је однео победу над келтским у густом мејдану после десет минута пиљења у фотку  )

Мислим, пиљио сам ја у туђе ноге пуно дуже од десет минута, ал` ми никад није пало на памет обрнуто...  :.mislise.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

postavila bih i ja, al sam debela i nedlakava, pa ne smjiem

e to si rekal da bi ti svi rekli ma nisi ma kakvi ti si zgodna. eh vi zene ko vas nezna skupo bi vas  platio!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

e moj ti, kad  bih ja mogla da se ugojim 10ak kila, castila bi kafanase random

pa nije na tebi da dajes takve komentare nego na nama. Daj slicicu pa da procenimo. Evo ja i Baron cemo da izvrsimo procenu za dzabe! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

hm, noge moraju da budu razgolicene i da se vide dlake na njima :D

Ništa, krećem da gajim dlake, kako je krenulo, možda neku kintu i zaradim... A ako mi se čovek bude bunio,poslaću ga na vašu adresu!

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ništa, krećem da gajim dlake, kako je krenulo, možda neku kintu i zaradim... A ako mi se čovek bude bunio,poslaću ga na vašu adresu!

Само православно, натурале!

V sodelovanju z naravo..,

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...