Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo ... I ja da se ubacim u diskusiju ...sa mojim nogicama ...

8179c5d7b6347fc87335998f2daf8472.jpg

Ovakve noge ce imati svi u Velikoj Srbiji jer ce morati puno da pesace ... Jer ce biti bas velika ....

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Немој само да виде ови из Курира, сутра изазимо на насловну...  joooj

Majko mila, izacice mi noge u Kuriru! Kako to roditeljima da objasnim? :D ajme meni! :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Dok se vi dogovorite ....

24d08jp.jpg

hm, noge moraju da budu razgolicene i da se vide dlake na njima :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

cccccc kad je neko ovde pitao da li može da zakači sliku na kojoj se vidi samo deo tela, mislila sam da će to biti oči forumaša u fazonu oči su ogledalo duše a vidi njih sa nogicama :D

Hm, da nije zbog ???? :))

hhhhhhh.jpg

Подели на овим сајтовима

cek brate, sad ti dvojicu izazoves, ja ću kasnije :D

Evo izazivam tebe, kad se vec javljas i Verum est in beer-a. Ajde, da vidimo golisave nogice na sunce! :D 

Подели на овим сајтовима

Ово ти је као она иницијација код индијанаца, мора да урадиш нешто храбро да би постао део заједнице...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Evo ... I ja da se ubacim u diskusiju ...sa mojim nogicama ... 8179c5d7b6347fc87335998f2daf8472.jpg Ovakve noge ce imati svi u Velikoj Srbiji jer ce morati puno da pesace ... Jer ce biti bas velika .... :))

Па не мора баш да пешаче , овоје 21 век , модерно доба. :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ovakve noge ce imati svi u Velikoj Srbiji jer ce morati puno da pesace ... Jer ce biti bas velika ....

pešaci i maraonci su suvi ko grane, ovaj sa ovim nogama kad ispešači 500 metara završi na infuziji. 

Подели на овим сајтовима

Брааате, па дај да се и неке жене укључе у ово надметање ...

samo ako imaju dlakave noge :D

Подели на овим сајтовима

I izazivam admina Zeljka i Milosavljevica..

img2338.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...