Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

postavila bih i ja, al sam debela i nedlakava, pa ne smjiem

Прихвати себе такву какв јеси, лепа си изнутра спољашњност није битна! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Прихвати себе такву какв јеси, лепа си изнутра спољашњност није битна!

Ај не фолирај. Наравно да ти је битна спољашност, с тим што бих рекао да Драгана поприлично задовољава критеријуме. :)

Подели на овим сајтовима

Ај не фолирај. Наравно да ти је битна спољашност, с тим што бих рекао да Драгана поприлично задовољава критеријуме. :)

Јес лепа, ал удата жена, то је но-но. :)

да је само у вези па и ајде... :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

pa nije na tebi da dajes takve komentare nego na nama. Daj slicicu pa da procenimo. Evo ja i Baron cemo da izvrsimo procenu za dzabe! :)

slike zenskih nogu tazite u privatnim zivotima, ovde ne može.

Подели на овим сајтовима

dobro, obzirom da žene spamuju svojim depiliranim nogama ovu temu, a pretvaramo se u Burek i teme o  fetišu, sad ćemo da stanemo.

Подели на овим сајтовима

dobro, obzirom da žene spamuju svojim depiliranim nogama ovu temu, a pretvaramo se u Burek i teme o  fetišu, sad ćemo da stanemo.

Osećam se prozvano ali ne mislim da sam spamovala, slika koju sam postavila je bezazlena, pristojna dužina do kolena tj. uvek vidljiv deo nogu.

Slobodno obrišite sliku :)

Подели на овим сајтовима

Osećam se prozvano ali ne mislim da sam spamovala, slika koju sam postavila je bezazlena, pristojna dužina do kolena tj. uvek vidljiv deo nogu.

Slobodno obrišite sliku :)

Ни случајно Радо staniiiiiii мора неко да парира Гризлију од чијих ногу је све и кренуло  :)

Подели на овим сајтовима

А испред њих пројектор и огромно плато, па онда анализа...

Мислим, пиљио сам ја у туђе ноге пуно дуже од десет минута, ал` ми никад није пало на памет обрнуто...  :.mislise.

А да сам коментарисала екстеријер испало би да сам материјалиста  :0120_angryy: 

(а било је и више од 10 минута, ипак су то квргави прстићи па је тешко одредити тип   :stadaradim:  :D )

Подели на овим сајтовима

Sumadijski selfi :)

10392416_10202635934355966_6294414722410

:945729:  :945729:  :945729:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Значи на сабору да гледам у ноге :):))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

moja malenkos'  8086.gif  8086.gif  8086.gif 

10519240_682614958482142_1678741419_n.jp

Подели на овим сајтовима

10600442_10204513532779423_5258997743439

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...