Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Super tema, a posebno mi je draga pošto sam najzad ugledao onu ljudeskaru iz Bara  :D

Pa da se upišem s mladicom  :D

292117_3537613991853_1580412012_n.jpg

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Где су тамне, оће да се избељују, а где су бледе, иду у соларијум. Моја жена кука како јој је равна коса и често нешто уврће, па учврђћује којекаквим хемикалијама (за гикове: гради дисулфидне мостове између протеинских ланаца). Другарица црнкиња која нам је била за нову годину у гостима сат времена пеглала косу за журку у стану. Ова оће да се угоји, она оће да смрша, ова има велику задњицу, она оће већу. Жене...

Kako ono bese kad Hogar Strashni kupuje Helgi haljinu u Parizu, i stoji satima pred izlogom. A Srecni Edi ga pita sta ceka, a on kaze: "Ako kupim veci broj nadrljao sam; ako kupim manji - tesko meni; a ako potrefim pravi - e tek sam onda obrao bostan"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nazvali su rakiju majmunovaca

Пробао сам све ракије само ту нисам , а волео би . :)  

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Evo jedna da vidite kako izgledam u punjabiju  :)) . Nisam bas fan ove njihove odjece, ali eto jednom sam probao.  :)))

1391769_609000672492273_883030361_n.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@@Justin Waters,Brate, sve čestitke :)

Pusti ti cestitke, sumnjiv mi on nesto vrsi neki hindusticki ekumenizam... cccc.....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

košuljka je skroz cool - da mi doneseš jednu kad dolaziš u Srbiju... i to istu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Haha, moze :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Džastin sa devojkom iz Bangladeša, Ivica sa devojkom iz Kolumbije.. ja moram navatati nekog Kineza, i to mogu ovde u Srbiji, ne moram se cimati daleko. :D

Подели на овим сајтовима

ako je od konoplje i ja sam vruća mušterija  :)

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Džastin sa devojkom iz Bangladeša, Ivica sa devojkom iz Kolumbije.. ja moram navatati nekog Kineza, i to mogu ovde u Srbiji, ne moram se cimati daleko. :D

ahaahhahahahahhahaha oces brus lia? :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...