Dominika Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, Страле рече Да ли је ово стихира из опела преведена на српски или нема везе са опелом? На брзака сам проверила текст сахрана и парасташа, и чини ми се, да то је само паралитургијска песма. verum est in beer and Страле је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 minute ago, Dominika рече На брзака сам проверила текст сахрана и парасташа, и чини ми се, да то је само паралитургијска песма. Хвала, мени се чинила као песма Светог Владике Николаја, мислим на стил. Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 19, 2016 Пријави Подели Написано Август 19, 2016 АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Suncokret54, Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 За све врсте музике има места у животу човековом,ако носи добру поруку АлександраВ and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 мирођија, Биљана 1234, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Suncokret54, Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Различити православни химнови на литванској (већина наслова је преведена на енглески, тако да неће имати проблема да препознати, који је то химн) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Славски Тропар Свети великомученик цар Лазар: https://youtu.be/Qu89UHnGLIU Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Rassoban and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука