Jump to content

PREMINULA ISIDORA BJELICA ! Pred smrt napisala: "Gospode Isuse Hriste, pomiluj me grešnu!"

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

WWW.BLIC.RS

Književnica Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini, a kako je njen naslednik Lav Pajkić otkrio, sahraniće je u Aleji zaslužnih...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Da li sam dobro video ili nije bilo svestenika na sahrani ? Mozda zbog kremacije, sto nije bas po crkvenim sluzbama.

Sve je to okey, izuzetna zena i umetnik, ali nisam video ni da li se mozda ispovedila i pricestila pred smrt, ..... sto je bas vrlo vazna stvar sto se tice vere. Koliko sam video, Isidora je bila vernik i verovala je u Boga. Ali, crkva i sluzbe su prva stvar za svakog vernika.

Neka joj je laka zemlja.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Bokisd рече

nisam video ni da li se mozda ispovedila i pricestila pred smrt

pa, priznaćeš da je to lična stvar...i ne mora mi da znamo...:(

пре 36 минута, Bokisd рече

Da li sam dobro video ili nije bilo svestenika na sahrani

"...8. avgusta sa početkom u 15:50 održano je opelo jednoj od najpoznatijih srpskih spisateljica."

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Bokisd рече

Da li sam dobro video ili nije bilo svestenika na sahrani ? Mozda zbog kremacije, sto nije bas po crkvenim sluzbama.

Sve je to okey, izuzetna zena i umetnik, ali nisam video ni da li se mozda ispovedila i pricestila pred smrt, ..... sto je bas vrlo vazna stvar sto se tice vere. Koliko sam video, Isidora je bila vernik i verovala je u Boga. Ali, crkva i sluzbe su prva stvar za svakog vernika.

Neka joj je laka zemlja.

јел био поп? 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...