Jump to content

Епископ Сергије: Кад Београд гори постајемо гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Ристо Подвожњак рече

Оглашава се на политичку тему човјек који изгледа не схвата да држава није предсједник, већ систем и поредак.

Predsednik, zastava, himna su simboli drzave i ko god pljuje po simbolima drzave pljuje po celoj drzavi, narodu i njegovoj istoriji.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 часа, mario beloti рече

треба да се замислимо када кренемо да ломимо град и показујемо нејединство, Само слога Србина спасва.

И треба да се запитамо ко/шта је генератор тог нејединства и страшних подела у свим сферама нашег живота.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Дејан рече

Brate, jel ti zaista misliš da ć neko da čita kilometarske poruke?

Не мора ко неће. Кад сам видио шта је владика написао, ово је било само да се деантује и исмије један по један навод. 

А Вучић толико лаже, да је за озбиљну детоксикацију потребна стална прича и казивање.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Predsednik, zastava, himna su simboli drzave i ko god pljuje po simbolima drzave pljuje po celoj drzavi, narodu i njegovoj istoriji.

Ви као да сте читали теорију државе од Едварда Кардеља који је исту преписао од италијанских фашиста :)

Изнад тог предсједника је јачи симбол, а то је Устав. Ако се предсједник не понаша у складу са уставом и законима, а овај наш не да се не понаша, него их јавно крши, чак је и признао кривична дјела преда камерама, онда он више није предсједник него обичан аутократа који је узурпирао ту позицију. Онај који критикује ову власт, спашава Србију, народ и историју. Јер овога није било у историји.

Суверенитет долази од народа и грађана, а не од предсједника. Нама је потребно ново уставно уређење, ако мислимо да сачувамо државу. Овај комунистички мутант од државе једе самог себе.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Двије веома занимљиве тезе које пронађох на форуму.

Митрополит Амфилохије је против Вучића јер му је смањио финансијка средства, док му је Богољуб Шијаковић дијелио шаком и капом. Све се око пара врти!

Вучић највише даје за Црну Гору!

Подели на овим сајтовима

Што се тиче односа према Крајинама, послије говора у Глини, хушкања да се не прихвати з4, обећане помочи од 40 хиљада четника, ако усташе крену, и сличне будалаштине, нико нормалан не би требало да слуша овог борца за српске Крајине. Али, како да га не слушају, кад они тако фино прича, из једне лажи у другу, све до потпуног потопа.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ристо Подвожњак рече

Суверенитет долази од народа и грађана, а не од предсједника. 

Mozda ti nije poznato ali kod nas narod bira predsednika i taj izabrani predsednik je simbol drzave i predstavlja narod.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Mozda ti nije poznato ali kod nas narod bira predsednika i taj izabrani predsednik je simbol drzave i predstavlja narod.

Устав у руке па погледајте шта су овлашћена предсједника. Па упоредите шта ради овај! Па реците да ли је он узурпирао државу или не! И да ли је од симбола, постао силеџија над уставним и правним поретком једне земље. А ваше схватање предсједника вам је посљедица кардељевштине у уставу. А и тако криво настројени устав у коме је могуће да партија буде над државом, актуелни предсједник крши. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ристо Подвожњак рече

Ви као да сте читали теорију државе од Едварда Кардеља

Не расправљај се са (ро)ботом! Овај ти је напредан модел. Осим Кардеља учитани су му Протагора и Хегелова Дијалектика, ради 24 сата на дан без струје и нета, никада не одустаје и немогуће га избацити из такта. Ради савршено! :ani_biggrin:

Мој ти је савет да га блокнеш као и ја, јес' да нећеш имати са ким да разговараш на форуму, али има доста старих тема, па читај.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Протомајстор рече

Не расправљај се са (ро)ботом! Овај ти је напредан модел. Осим Кардеља учитани су му Протагора и Хегелова Дијалектика, ради 24 сата на дан без струје и нета, никада не одустаје и немогуће га избацити из такта. Ради савршено! :ani_biggrin:

Мој ти је савет да га блокнеш као и ја, јес' да нећеш имати са ким да разговараш на форуму, али има доста старих тема, па читај.

ха ха ја сам обојицу нема никога :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Протомајстор рече

Da ne čitam unazad, koga si etiketirao kao bota?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Дејан рече

Da ne čitam unazad, koga si etiketirao kao bota?

Оног што има сендвич на аватару. Он се самоетикетирао као бот, али то је лаж. Он је робот, кибернетички урадак најновије генерације, ради и у дигиталном и у аналогном моду. Из дискусије са њим прођеш као кад велемајстор игра са рачунаром: или реми или пораз. И увек хоће да ти да реванш! Ко га је програмирао, свака му част. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Протомајстор рече

Оног што има сендвич на аватару. Он се самоетикетирао као бот, али то је лаж. Он је робот, кибернетички урадак најновије генерације, ради и у дигиталном и у аналогном моду. Из дискусије са њим прођеш као кад велемајстор игра са рачунаром: или реми или пораз. И увек хоће да ти да реванш! Ко га је програмирао, свака му част. :skidamkapu:

Нове су то генерације :) Инфилтрирали се као капљице...кроз бакарне кровове,живописе,иконописе...кроз Догмате ненаучене и погрешно схваћење...нема ту више лека,то ће само Христос излечити када други пут Дође.

Дођи,Господе! Амин.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

On 19.7.2020. at 22:51, mario beloti рече

Без жеље да предсједника Вучића учиним већим него што јесте, морам нагласити да до његовог избора за предсједника Република Србија није ни знала да постоје Срби у овом дијелу Крајине. Тачније је рећи да је знала, али је нису занимали.

Vo imja Otca

On 19.7.2020. at 23:50, Ристо Подвожњак рече

На крају, предсједник Вучић испаде крив за све! Ако је ту лаж могуће замислити као истину онда смо ми најсрећнији народ на планети, јер је предсједник Србије понио кривицу нас „безгрешних“.

Drugi Hristov dolazak+++
Vaskrsao Hristos u Vučiću.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Протомајстор рече

Ne znam ko ga je programirao, ali ovakvo ophodjenje nećemo tolerisati.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...