Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Rabbi рече

Kao što može prerasti u slijepu poslušnost praćeno ličnim uvjerenjima onog što zastupaju. Takvi postaju nesnosnjivi i opasni i po samu zajednicu ili društvo. Ti se nazivaju ekstremi, a sloboda vjerovanja je svakome zagarantovano pravo. Želja za dominacijom je vrlo cesta karakteristika takvih. Razmišljam kako ti gledaš na ženu koja u brak nije stupila nevina...

Никако не поистовећивати личност-човека и грех. То није једно.

Углавном, у Цркви, од већине духовника можеш добити савет, али ако се ти успротивиш, он ће се повући и неће инсистирати на своме. Имаш пуно квалитетних људи који ће се ставити на твоје место и покушеће да те разумеју без осуђивања.

Подели на овим сајтовима

Још сте ту?

@Дејан Покварио си давно забаву, таман смо могли да откријемо ко је иза профила постављача теме, али све си %$/&$%/. 

Гаси тему! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, БанеЛ рече

Још сте ту?

@Дејан Покварио си давно забаву, таман смо могли да откријемо ко је иза профила постављача теме, али све си %$/&$%/. 

Гаси тему! 

joj, reci da ti nedostaje???? Daj Bane!!!!!!!!!!!!!!

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, sanja84 рече

joj, reci da ti nedostaje???? Daj Bane!!!!!!!!!!!!!!

Недостаје ми ... Арсенија. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@sanja84  Био је то симпатичан женски трол. :dobro:

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, БанеЛ рече

@sanja84  Био је то симпатичан женски трол. :dobro:

a jel? Voliš ti to..malo onako. DA te provere. Visok, težak, nevin, crn sa zelenim očima, ne pušiš, piješ malo, da si visok 179,5. tačno. braon cipele plavi šal....

oće to..pravila pravila...eeeeeeeeeee. ne izbegavati karakter bračnog izabranika na početku...neće se promeniti ni posle n godina.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

a jel? Voliš ti to..malo onako. DA te provere. Visok, težak, nevin, crn sa zelenim očima, ne pušiš, piješ malo, da si visok 179,5. tačno. braon cipele plavi šal....

oće to..pravila pravila...eeeeeeeeeee. ne izbegavati karakter bračnog izabranika na početku...neće se promeniti ni posle n godina.

Ма, какви, мора све код мушког да буде по спецификацијама. Ако је центиметар нижи, отпада. Нећемо ваљда око тога да расправљамо. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 21.7.2020. at 14:43, Вилер Текс рече

Ја предлажем да се @Bojan*/Твртко и сваки нови профил који кукумаче на мушко-женске односе одмах банује.

Video sam ja odmah da si ti zloća.

Ali to nije moj problem.   :w9k3k6:

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

Video sam ja odmah da si ti zloća.

Ali to nije moj problem.   :w9k3k6:

Пушим, пијем и коцкам се! 12:smeha: И слушам много гадну музику, испред драгстора!

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Вилер Текс рече

Пушим, пијем и коцкам се! 12:smeha: И слушам много гадну музику, испред драгстора!

Zvuči ko Piknik :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Zvuči ko Piknik :)

То ми је један од омиљених бендова.

Види @Bojan* ако хоћеш да се жениш мораш хард кор да слушаш, нема ништа од Здравка Чолића и Јоксимовића...

Подели на овим сајтовима

On 23.7.2020. at 11:40, БанеЛ рече

Недостаје ми ... Арсенија. :D

Ee mene podseca na Sofiju. :smeh1:

Njoj kad je dosadno ona voli da troluje. Hehe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 22.7.2020. at 15:52, Rabbi рече

Hrišćanstvo je religija. Sve o što si naveo ili citirao su indirektno ili direktno riječi zabrane. Očekivao sam razloge zbog čega je sex prije braka zabranjen. Zbog čega šteti u daljem bitisanju. 

Steti jer posle toga ti je mnogo teze da spoznas ljubav kada spoznas strast. Bitno je i zato sto se vezes za prvu osobu sa kojom " bludnicis" bitno je i zato sto kada osetis strast drugu stranu gledas kao komad mesa a ne kao osobu. 

Uglavnom, ako mislis da je zabrana zato sto se kaze da je smrtni greh, to je zato sto dusa posle strada, padas u uninije itd. 

Bit coveka je da voli i zivi sa jednom osobom. 

Najteze su borbe, kad nesto probas"zgresis" da se iscupas posle iz toga, jer uvek nadjes opravdanje za ponovni greh "uzivanje.... 

Bitisanje coveka je u u merenosti, to je pravi put svih religija, jer ko padne u" greh" sklon je da upadne u to i da povuce sa sobom i druge. 

Eto. ?

Pa ti gresi bato, to ti nije zabranjeno al skodi. Hehe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 22.7.2020. at 14:30, Edmund рече

Kud se dede ova Jelena 3 sto je postavila temu?

Umrla, ali biće da vaskrsava u liku i pisaniju novog lika Rabbija :D  :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...