Вукашин Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 пре 7 часа, Rabbi рече Kao što može prerasti u slijepu poslušnost praćeno ličnim uvjerenjima onog što zastupaju. Takvi postaju nesnosnjivi i opasni i po samu zajednicu ili društvo. Ti se nazivaju ekstremi, a sloboda vjerovanja je svakome zagarantovano pravo. Želja za dominacijom je vrlo cesta karakteristika takvih. Razmišljam kako ti gledaš na ženu koja u brak nije stupila nevina... Никако не поистовећивати личност-човека и грех. То није једно. Углавном, у Цркви, од већине духовника можеш добити савет, али ако се ти успротивиш, он ће се повући и неће инсистирати на своме. Имаш пуно квалитетних људи који ће се ставити на твоје место и покушеће да те разумеју без осуђивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Још сте ту? @Дејан Покварио си давно забаву, таман смо могли да откријемо ко је иза профила постављача теме, али све си %$/&$%/. Гаси тему! sanja84 and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 17 минута, БанеЛ рече Још сте ту? @Дејан Покварио си давно забаву, таман смо могли да откријемо ко је иза профила постављача теме, али све си %$/&$%/. Гаси тему! joj, reci da ti nedostaje???? Daj Bane!!!!!!!!!!!!!! БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 20 минута, sanja84 рече joj, reci da ti nedostaje???? Daj Bane!!!!!!!!!!!!!! Недостаје ми ... Арсенија. Natasa., Драшко and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 @sanja84 Био је то симпатичан женски трол. sanja84 and Биљана је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 3 минута, БанеЛ рече @sanja84 Био је то симпатичан женски трол. a jel? Voliš ti to..malo onako. DA te provere. Visok, težak, nevin, crn sa zelenim očima, ne pušiš, piješ malo, da si visok 179,5. tačno. braon cipele plavi šal.... oće to..pravila pravila...eeeeeeeeeee. ne izbegavati karakter bračnog izabranika na početku...neće se promeniti ni posle n godina. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 2 минута, sanja84 рече a jel? Voliš ti to..malo onako. DA te provere. Visok, težak, nevin, crn sa zelenim očima, ne pušiš, piješ malo, da si visok 179,5. tačno. braon cipele plavi šal.... oće to..pravila pravila...eeeeeeeeeee. ne izbegavati karakter bračnog izabranika na početku...neće se promeniti ni posle n godina. Ма, какви, мора све код мушког да буде по спецификацијама. Ако је центиметар нижи, отпада. Нећемо ваљда око тога да расправљамо. sanja84 and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 @БанеЛ a bila je nekako slatka u svojoj konfuziji...šteta БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 On 21.7.2020. at 14:43, Вилер Текс рече Ја предлажем да се @Bojan*/Твртко и сваки нови профил који кукумаче на мушко-женске односе одмах банује. Video sam ja odmah da si ti zloća. Ali to nije moj problem. sanja84 and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 пре 11 часа, Bojan* рече Video sam ja odmah da si ti zloća. Ali to nije moj problem. Пушим, пијем и коцкам се! И слушам много гадну музику, испред драгстора! Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 пре 32 минута, Вилер Текс рече Пушим, пијем и коцкам се! И слушам много гадну музику, испред драгстора! Zvuči ko Piknik Лапис Лазули and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Zvuči ko Piknik То ми је један од омиљених бендова. Види @Bojan* ако хоћеш да се жениш мораш хард кор да слушаш, нема ништа од Здравка Чолића и Јоксимовића... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 On 23.7.2020. at 11:40, БанеЛ рече Недостаје ми ... Арсенија. Ee mene podseca na Sofiju. Njoj kad je dosadno ona voli da troluje. Hehe БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 On 22.7.2020. at 15:52, Rabbi рече Hrišćanstvo je religija. Sve o što si naveo ili citirao su indirektno ili direktno riječi zabrane. Očekivao sam razloge zbog čega je sex prije braka zabranjen. Zbog čega šteti u daljem bitisanju. Steti jer posle toga ti je mnogo teze da spoznas ljubav kada spoznas strast. Bitno je i zato sto se vezes za prvu osobu sa kojom " bludnicis" bitno je i zato sto kada osetis strast drugu stranu gledas kao komad mesa a ne kao osobu. Uglavnom, ako mislis da je zabrana zato sto se kaze da je smrtni greh, to je zato sto dusa posle strada, padas u uninije itd. Bit coveka je da voli i zivi sa jednom osobom. Najteze su borbe, kad nesto probas"zgresis" da se iscupas posle iz toga, jer uvek nadjes opravdanje za ponovni greh "uzivanje.... Bitisanje coveka je u u merenosti, to je pravi put svih religija, jer ko padne u" greh" sklon je da upadne u to i da povuce sa sobom i druge. Eto. ? Pa ti gresi bato, to ti nije zabranjeno al skodi. Hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 On 22.7.2020. at 14:30, Edmund рече Kud se dede ova Jelena 3 sto je postavila temu? Umrla, ali biće da vaskrsava u liku i pisaniju novog lika Rabbija Vasilije., БанеЛ, Edmund and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука