Вилер Текс Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 @Поуке.орг инфо Ја предлажем да се @Bojan*/Твртко и сваки нови профил који кукумаче на мушко-женске односе одмах банује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 7 минута, Вилер Текс рече @Поуке.орг инфо Ја предлажем да се @Bojan*/Твртко и сваки нови профил који кукумаче на мушко-женске односе одмах банује. Neeeeeeeee, stooooo Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 минута, sanja84 рече Neeeeeeeee, stooooo Зато што сам покварен човек. Човек годинама врти исту песму. Што лепше према њему он у веће кукање удари. Лапис Лазули and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 Управо сада, Вилер Текс рече Зато што сам покварен човек. Trebao si da kazes, "zato sto sam crnac". Лапис Лазули and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 минута, Вилер Текс рече Човек годинама врти исту песму. I reka uglavnom jednolično teče, ali su ljudi smislili kako da je maksimalno iskoriste za svoje potrebe. Tako Tvrtkovo kukumakanje može uvek biti isto, ali mi smo ti koji svaki tvrtkanluk možemo da učinimo neponovljivim. sanja84, haveaniceday and djordje.pesic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 7 минута, Вилер Текс рече Зато што сам покварен човек. Човек годинама врти исту песму. Што лепше према њему он у веће кукање удари. Pa I depresivni kukaju, pa gde češ nekog takvog da banujes, gde če ti duša :) naravno Boki nema depresiju, samo kažem... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 40 минута, Vasilije. рече vrc Vrc je od đavola nemirnog. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 Управо сада, Natasa. рече Vrc je od đavola nemirnog. Nije. Vrc privuče đavola nemirnog, ali kod idealnih žena, on je urođen. sanja84 and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 часа, Вилер Текс рече @Поуке.орг инфо Ја предлажем да се @Bojan*/Твртко и сваки нови профил који кукумаче на мушко-женске односе одмах банује. Sto si ti toliko mekan. Samo bi da banujes, blokiras, ignorises. Pusti ga. Samo bi bre isterivali, blokirali i socijalno kaznjavali ljude. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 Пре сат времена, haveaniceday рече Sto si ti toliko mekan. Samo bi da banujes, blokiras, ignorises. Pusti ga. Samo bi bre isterivali, blokirali i socijalno kaznjavali ljude. Што каже Патак Дача "Само кварни опстају" haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 5 минута, Вилер Текс рече Што каже Патак Дача "Само кварни опстају" ma pusti ga vidis da je lik ono.. ne znam kako da ga opisem a da ne popijem ban.. te oce ljubav al ne ume da je objasni, valjda nije pesnik, te zene gledaju samo fizicki izgled al on pirsuje pravo u dusu svojim pogledom. Realno da on stvarno oce ljubav, i da ne gleda samo fizicki izgled zenu bi lako nasao. Svi moji drugari koji su hteli, ozenili se. E sad zene su im fizickim izgledom ispod proseka, al nisu hteli fizicki izgled, nisu ga ni dobili, hteli su domacice u supruznike. Doduse ni ti drugari nisu bas neki manekeni. ko 'oce da se ozeni bez ikakvih vecih uslova - brzo ce da nadje zenu. Jasno je da on makar trazi devojku iznadprosecnog izgleda, i da zato ne moze da je nadje, jer je on verovatno prosecan ili blago iznad prosecan a one takvih imaju kol'ko oces, jer i one kao i on gledaju fizicki izgled. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 Управо сада, haveaniceday рече ma pusti ga vidis da je lik ono.. ne znam kako da ga opisem a da ne popijem ban.. te oce ljubav al ne ume da je objasni, valjda nije pesnik, te zene gledaju samo fizicki izgled al on pirsuje pravo u dusu svojim pogledom. Realno da on stvarno oce ljubav, i da ne gleda samo fizicki izgled zenu bi lako nasao. Svi moji drugari koji su hteli, ozenili se. E sad zene su im fizickim izgledom ispod proseka, al nisu hteli fizicki izgled, nisu ga ni dobili, hteli su domacice u supruznike. Doduse ni ti drugari nisu bas neki manekeni. ko 'oce da se ozeni bez ikakvih vecih uslova - brzo ce da nadje zenu. Jasno je da on makar trazi devojku iznadprosecnog izgleda, i da zato ne moze da je nadje, jer je on verovatno prosecan ili blago iznad prosecan a one takvih imaju kol'ko oces, jer i one kao i on gledaju fizicki izgled. Не бих да га анализирам. Ја се водим методама Патка Даче. haveaniceday and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 минута, haveaniceday рече ma pusti ga vidis da je lik ono.. ne znam kako da ga opisem a da ne popijem ban.. te oce ljubav al ne ume da je objasni, valjda nije pesnik, te zene gledaju samo fizicki izgled al on pirsuje pravo u dusu svojim pogledom. Realno da on stvarno oce ljubav, i da ne gleda samo fizicki izgled zenu bi lako nasao. Svi moji drugari koji su hteli, ozenili se. E sad zene su im fizickim izgledom ispod proseka, al nisu hteli fizicki izgled, nisu ga ni dobili, hteli su domacice u supruznike. Doduse ni ti drugari nisu bas neki manekeni. ko 'oce da se ozeni bez ikakvih vecih uslova - brzo ce da nadje zenu. Jasno je da on makar trazi devojku iznadprosecnog izgleda, i da zato ne moze da je nadje, jer je on verovatno prosecan ili blago iznad prosecan a one takvih imaju kol'ko oces, jer i one kao i on gledaju fizicki izgled. Sve si ga procitao osim da je to paravan za trolovonja, al to je zato sto si nov... vozi on ovu pricu godinama ovde na forumu, ni levo ni desno samo kuknjava na zene... Pa da je realan lik sa takvom dijagnozom do sad bi u ludari zavrsio(mada je tesko naci mesto danas) nego mlati bzvz u krug zaludan.... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 1 минут, Лапис Лазули рече Sve si ga procitao osim da je to paravan za trolovonja, al to je zato sto si nov... vozi on ovu pricu godinama ovde na forumu, ni levo ni desno samo kuknjava na zene... Pa da je realan lik sa takvom dijagnozom do sad bi u ludari zavrsio(mada je tesko naci mesto danas) nego mlati bzvz u krug zaludan.... De sam ja nov, ja sam ovde inventar, ladno ne znas ko sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 минута, haveaniceday рече De sam ja nov, ja sam ovde inventar, ladno ne znas ko sam. Pretstavljas se sa profila koji nije inventar takoreci "mlad" ... a ja bas da se bavim toliko ko je ko ... msm, sve i da imam okle mi vremena.. a ti ako oces inventaru reci ko si haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука