Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Bilbija

Pitanje : "Kako ćete vi zaštiti građane čija ste predsednica vlade....., policija je bacala suzavce na demonstrante jer su i oni bili agresivni, čak je jedan ušao i u porodiliše......"

Odgovor: "Juče policija nije bacala suzavce, dakle svi suzavci koji su juče bacani, bacani su od strane demonstranata. Juče policija nije bacala suzavce i mi smo pokazali kako ćemo zaštiti građane..."

Подели на овим сајтовима

Kod nas u teretanu često navraća lik sa niskim IQ-om i gotovo nepostojećim higijenskim navikama, mesecima u istom plavom šorcu na kom se vide fleke od mokraće. Smrdi na 10 metara i dosta podseća na Bakterijana iz Zmajeve kugle.

Prošle nedelje je napokon promenio šorc, tako da će da padne ili sneg, ili Vučić.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Odahviing рече

Jesi li gledao snimak?

Uključi na 5:49. Bukvalno ništa van konteksta nije ivađeno, bukvalno kaže istim rečima ono što sam gore napisao i postavio u snimku.

OK u pravu si, jeste to rekla, pogresio sam ja..

ja sam nasao skoro identican trenutak na videu ,... ali jeste to izgovorila sto si rekao.

:naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Протомајстор рече

Навијачи, наравно. То су екипе из разних подгрупа. Био сам и ја синоћ са неколико другара, за сваки случај. Бићу и вечерас.

Све што ових дана спинује CIA преко N1, Danas, Nova S и тзв. "опозиције" је у функцији смањења броја протестаната и одржавања Вучића на власти.

Ево снимака из Грчке од прекјуче. И тамо убачени елементи? :0212_rolleyes:

People are protesting against a new bill that regulates demonstrations in Athens

па што да нису? која разлика. Демонстарције су прилика да се заради велика кинта.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Orion рече
GRADSKIPORTAL018.RS

Ministarstvo odbrane uputilo je zahtev portalu...

Pa to ti je ono sto ljudima rade svo vreme, rekli smo nismo rekli.

Ne bi me cudilo da su naredili a da sad prikrivaju, sve sa ovom vlascu je laz i manipulacija.

A najbitnija stvar je da sam, prekjuce gledao svojim ocima na N1 reportazu gde je policija, usred reportaze bacala suzavac na demonstrante, i to dva puta, snimak je iz Beograda.

I onda se javi neki pametnjakovic da prica kako premijerki smestaju. Bruka.

пре 2 часа, Odahviing рече

@Bilbija

Pitanje : "Kako ćete vi zaštiti građane čija ste predsednica vlade....., policija je bacala suzavce na demonstrante jer su i oni bili agresivni, čak je jedan ušao i u porodiliše......"

Odgovor: "Juče policija nije bacala suzavce, dakle svi suzavci koji su juče bacani, bacani su od strane demonstranata. Juče policija nije bacala suzavce i mi smo pokazali kako ćemo zaštiti građane..."

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Vasilije. рече

Kod nas u teretanu često navraća lik sa niskim IQ-om i gotovo nepostojećim higijenskim navikama, mesecima u istom plavom šorcu na kom se vide fleke od mokraće. Smrdi na 10 metara i dosta podseća na Bakterijana iz Zmajeve kugle.

Prošle nedelje je napokon promenio šorc, tako da će da padne ili sneg, ili Vučić.

WWW.ALO.RS

Prilikom odlaska u teretanu, sem u slučaju da to činite ekstremno...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Flojd рече

Pa to ti je ono sto ljudima rade svo vreme, rekli smo nismo rekli.

Ne bi me cudilo da su naredili a da sad prikrivaju, sve sa ovom vlascu je laz i manipulacija.

A najbitnija stvar je da sam, prekjuce gledao svojim ocima na N1 reportazu gde je policija, usred reportaze bacala suzavac na demonstrante, i to dva puta, snimak je iz Beograda.

I onda se javi neki pametnjakovic da prica kako premijerki smestaju. Bruka.

Nisam gledao emisiju i svima je jasno da je policija bacala suzavac, lupila ostala živa. Pa neće policija valjda cveće da baca.

A ova priča oko vojske mi je bila u startu sumljiva, padobranci da rasture demonstrante, nema logike..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

Da prestanu protesti i da Vucic ostane na vlasti. Ja sam te tako razumela?

Jesi sestro, protesti nek stanu da ne pocrkamo od korone, Vučić smenjujte kad budete imali koga da dovedete na njegovo i sva druga mesta državnog aparata.

Ova trenutna situacija je uvreda za normalnost.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, nikola a рече

Prestanite da vredjate zdrav razum, ako su napadi na policiju to su Vučićevi, ako sede na betonu e ne valja neće ništa postići. Smešno.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Дејан рече

Jesi sestro, protesti nek stanu da ne pocrkamo od korone, Vučić smenjujte kad budete imali koga da dovedete na njegovo i sva druga mesta državnog aparata.

Ova trenutna situacija je uvreda za normalnost.

Trenutna situacija je reakcija na visegodisnju Vucicevu “uvredu za normalnost”. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...