Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Orion рече
WWW.KURIR.RS

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je...

пре 13 часа, Avocado рече

Možda sam preterao, ali ne bih rekao da je više od 50... malo u svakom slučaju...

Rekao si da bi se normalni povukli... to se sve vreme i dešavalo... evo gledaj samo finale... ostaviću i time stamps da možeš samo da klikneš...

u 23.08h (2h i 50min na snimku) je sve mirno, demonstranti stoje na pola metra od pandura i ništa se ne dešava... pričaju sa pandurima...

https://youtu.be/DkJ03I4yMVg?t=10221

Za tri minute kreću sinhronizovano i odjednom baklje i kamenice niotkud (kao po komandi ;) ), tako da su se i momci koji su bili u prvim redovima iznenadili

https://youtu.be/DkJ03I4yMVg?t=10395

evo sam reci koliko je ovih koji bacaju kamenje:

https://youtu.be/DkJ03I4yMVg?t=10524

i vidi koliko se većina ljudi odmakla unazad na prvom sledećem snimku iz drona:

https://youtu.be/DkJ03I4yMVg?t=10611

i u narednih nekoliko minuta možeš da vidiš da se većina i dalje povlači... i ovde, gde se većina skroz povukla opet lepo možeš da vidiš koja je to šaka jada koja se kao nešto konfrontira...

https://youtu.be/DkJ03I4yMVg?t=11010

i odmah nakon toga lepo vidiš da kad panduri krenu niko od ovih "opasnih desničara" ni ne pokušava da se bije sa njima...

Bukvalno su im u 10ak minuta dali povod da rasture demonstracije i pobegli iste sekunde kad je policija krenula... nešto mi to ne liči na agresivne desničare... pre mi liči na dobro organizovanu navijačku koreografiju... sa bakljama naravno...

I na ovom snimku se takođe vidi koliko ljudi zapravo gađa policiju, a koliko se odmiče i sklanja od istih. Ništa što već nismo videli na snimcima koje je posavio Avocado iznad.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Radi se o tome da imaš gomilu klinaca i svešljam oko njih, sekta, izdajnici, nacisti, fašist žene u crnom, žene u belom, kurta, murta. Jadna ta deca

А са друге стране се истим тим клинцима нуди снс безизалз и агонија.

Ја сам одавно рекао да ће разни покушати да злоупотребе оправдано народно незадовољство.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Orion рече

Не свиђа ми се то никако.

Али ми се не свиђа ни лицемерје Александра Вучића који је ангажовао Тонија Блера за саветника и Шредера је звао на митинг као госта. А обојица су играли огромну улогу у бомбардовању СРЈ 1999. године. Дакле душмани и зликовци су у реду кад су са Вучићем. Е па неће моћи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Јел ово баш радикалских руку дело било или неке друге организације?

Među demonstrantima bili i čelnici nekih opozicionih stranaka, poput Aleksandra Vučića i Aleksanda Vulina.  

Подели на овим сајтовима

DIREKTNO.RS

Nekoliko ljudi čudnog izgleda koji se po fizionomiji, a ni onome što su...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Dejan Pavlović, predsednik sindikata Sloga zaposlenih u MO i VS...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Odahviing рече

Među demonstrantima bili i čelnici nekih opozicionih stranaka, poput Aleksandra Vučića i Aleksanda Vulina.  

А видим оштетили су и гајбу кока коле, лош однос према инвеститорима. Шта би АВ из 2020 рекао АВ из 2003 поводом гајбе кокаколе хм?!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

А видим оштетили су и гајбу кока коле, лош однос према инвеститорима. Шта би АВ из 2020 рекао АВ из 2003 поводом гајбе кокаколе хм?!

Pazi ja razumem da neko menja stav, razumem da vučić verovatno nema isti stav kao nekada (sto muslimana za jednog srbina). Ali da kažeš ni nemci 41. nisu rušili gratsku kuću, a da si ti pre 17 godina bio na čelu protesta koji su rušili gratsku kuću to ne razumem.

Isto Brnabićevo laganje za suzavce: "Policija nije koristila suzavce, samo protestanti koriste suzavce", koja je to bahatost da izađeš pred kamere i lažeš kao pas o nečemu što može vrlo jednstavno da se proveri. Ja ne znam da li su oni toliko poremećeni da sami veruju svojim lažima ili jednostavno misle da smo svi retardi i da ne možemo da primetimo najočigledniju laž.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Вукашин рече

Углавном су у питању клинци и људи 20-30 година. Има и старијих, али у малом броју.

Pa nema starijih jer gledaju Pink. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Odahviing рече

Pazi ja razumem da neko menja stav, razumem da vučić verovatno nema isti stav kao nekada (sto muslimana za jednog srbina). Ali da kažeš ni nemci 41. nisu rušili gratsku kuću, a da si ti pre 17 godina bio na čelu protesta koji su rušili gratsku kuću to ne razumem.

Isto Brnabićevo laganje za suzavce: "Policija nije koristila suzavce, samo protestanti koriste suzavce", koja je to bahatost da izađeš pred kamere i lažeš kao pas o nečemu što može vrlo jednstavno da se proveri. Ja ne znam da li su oni toliko poremećeni da sami veruju svojim lažima ili jednostavno misle da smo svi retardi i da ne možemo da primetimo najočigledniju laž.

Шалим се за кока колу. У ствари хоћу да кажем да је Вучић човек који нема идеологију већ интересе, данас ово, сутра оно, прекосутро ово оно а може и то и ти си крив и немаш појма. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...