Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Дејан рече

Nisu ovo neke masovne demonstracije a kako pišu manje ih je danas nego prethodnih dana

Vučić je čini mi se rekao da u BG ima 3000 znači da ih ima barem 50% više od toga tj nekin 5-6. Ali i da poverujemo Vučiću da ih stvarno ima 3000, ma i 1000 da ih ima opet veoma mali procenat ljudi učestvuje u gore pomenutim dešavanjima, bacanjem kamenja i bežanja.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Odahviing рече

Vučić je čini mi se rekao da u BG ima 3000 znači da ih ima barem 50% više od toga tj nekin 5-6. Ali i da poverujemo Vučiću da ih stvarno ima 3000, ma i 1000 da ih ima opet veoma mali procenat ljudi učestvuje u gore pomenutim dešavanjima, bacanjem kamenja i bežanja.

I šta onda odgovara demonstrantima?

Ovako il da sede na betonu?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

Ови клинци су добри ликови.

Jesu, deca su ok , al sad kad je sve izgubilo smisao i kad je sekta izašla na ulicu, šta sad?

Подели на овим сајтовима

Овај рандом-дечко малочас на Србин-инфо разбио. Не слажем се са свиме што је рекао, али приступ и елоквенција и запажања... за овакав контекст, за медаљу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

I šta onda odgovara demonstrantima?

Ovako il da sede na betonu?

I jedno i drugo ne vredi ničemu. Za gađanje policije nisam, ali ni sedenje ništa neće uraditi.

Ja mislim da je ovo to su u Novom Sadu pokušali da odu na autoput i zatvaranje velikih ulica popodne u vreme špica jedini način da se skrene neka pažnja bez nasilja. Mirna šetnjica i sedenje ništa neće uraditi (šetaju ovi 1 od 5 miliona dugo), ali ni gađanje policije neće. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Дејан рече

Nisu ovo neke masovne demonstracije a kako pišu manje ih je danas nego prethodnih dana

Мање је него прекјуче, али 50% до дупло је више него јуче. Бар тако делује преко Накси-камера док је још био дан, до 2 хиљаде је било сигурно.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Odahviing рече

I jedno i drugo ne vredi ničemu. Za gađanje policije nisam, ali ni sedenje ništa neće uraditi.

Ja mislim da je ovo to su u Novom Sadu pokušali da odu na autoput i zatvaranje velikih ulica popodne u vreme špica jedini način da se skrene neka pažnja bez nasilja. Mirna šetnjica i sedenje ništa neće uraditi (šetaju ovi 1 od 5 miliona dugo), ali ni gađanje policije neće. 

Vidi brate, večeras sam se vraćao kolima kući  i da nisam mogao da prodjem i još gomila drugih ljudi, veliki je znak pitanja šta tu može da se desi. Verovatno ne bi ništa jer su baš deca u pitanju, al ajd znaj. I koja je poenta da sad ja ne mogu do kuće da dodjem jer neko ne voli Vučića. Razumeo bih ja da sve ovo ima neki smisao, kao 5 oktobra. Ovo bre papazjanija najobičnija, protest zarad protesta, nit znaju gde će ni kuće, znaju protiv koga su, ne znaju za koga su. Glupost na glupost se veže.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

Gledam Srbin Info

Ja gledao s vremena na vreme na Kuriru... baljezgaju ali imaju dron pa se sve lepše vidi... i svaki put kada krene neka frka većina ljudi se povuče i vidiš da 20ak ljudi pravi frku...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ja gledao s vremena na vreme na Kuriru... baljezgaju ali imaju dron pa se sve lepše vidi... i svaki put kada krene neka frka većina ljudi se povuče i vidiš da 20ak ljudi pravi frku...

Ne deluje mi da je baš 20.

A realno, kad isčitam sve komentare i mišljenja po netu, ajd da ne glumimo nevinašca

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Дејан рече

Vidi brate, večeras sam se vraćao kolima kući  i da nisam mogao da prodjem i još gomila drugih ljudi, veliki je znak pitanja šta tu može da se desi. Verovatno ne bi ništa jer su baš deca u pitanju, al ajd znaj. I koja je poenta da sad ja ne mogu do kuće da dodjem jer neko ne voli Vučića. Razumeo bih ja da sve ovo ima neki smisao, kao 5 oktobra. Ovo bre papazjanija najobičnija, protest zarad protesta, nit znaju gde će ni kuće, znaju protiv koga su, ne znaju za koga su. Glupost na glupost se veže.

Pitao si šta da rade, ja blokiranje ulica i puteva vidim kao jedini način da skreneš pažnju na sebe, a da ne ubiješ nekoga u ovoj situaciji.

Ne znam koliko je po pravilima foruma, al aj da kažem šta mislim. Kada se boriš protiv protiv goveda i hoćeš da napraviš nešto moraš i ti da budeš govedo, ja mislim da je bolje biti govedo na način na koji fižički ne povređuješ ljude. 

Legalnim putem smo videli da je slaba vajda, gledao sam 30 min rešenja upravnog suda da vidim da li Radule laže za ono što priča i izgleda da ne laže. Leglno i fino ne može ništa da se uradi u situaciji gde jedan čovek kontroliše sve, a ni u građanski rat mi se ne ide pravo da ti kažem, a verujem ni većini ljudi. Tako da ja lično vidim samo jednu soluciju, ali mi je problem što ću celu porodicu ovde da ostavim. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...