Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, nikola a рече

Žena branila decu i bila se sa Vučićevim plaćenicima u kapuljačama. Svaka čast.

Саша Радуловић, човек који је онако џукачки изашао на лажне изборе и испоручио Вучићу све своје гласове, долази да седне међу народ који је бојкотовао изборе. Исто је урадио и Сергеј Трифуновић пре неки дан, потпуно исто! То су све цијашки провокатори и панипулатори, које треба тући на сваком месту, а не само овде. Треба ли сутра и Шешељ и Чанак да се придруже протестном седењу? Зар смо дотле догурали са својим мозговима?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Просечан србенда рече

Слажем се брате да не можемо сигурно да знамо али догађаји од петог октобра на овамо говоре да ни један досовски и пост досовски функционер није ухапшен или одговарао ни за шта, док обичан народ коме полиција и треба да служи трпи репресију за све што као није по закону...

Da bi `apsili politicare prvo moraju da se pobune protiv njih.
Ako Bog da, to ce da usledi u svoje vreme, jer su i ljudi u svim tim sluzbama isto deo naroda.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sampaganini92 рече

..Тужно би било да једини јачи бунт који је омео Вучића од кад је ту препустимо ултрапацифистичкој грађанистичкој струји. 

... Ал неће трајати са седељкама и сличним. Видело се ко је носиоц бунта народа, а то је родољубиви елемент. Не смемо прокоцкати ову прилику и препустити је нво, опозицији и службама.

пре 5 минута, Протомајстор рече

Саша Радуловић, човек који је онако џукачки изашао на лажне изборе и испоручио Вучићу све своје гласове, долази да седне међу народ који је бојкотовао изборе. Исто је урадио и Сергеј Трифуновић пре неки дан, потпуно исто! То су све цијашки провокатори и панипулатори, које треба тући на сваком месту, а не само овде. Треба ли сутра и Шешељ и Чанак да се придруже протестном седењу? Зар смо дотле догурали са својим мозговима?

Napred jarani, juris na Kajmakcalan :)) 

Nemojte samo posle da bude opet da je Vucic poslao huligane ...kazite mi smo bili, nije nas poslao Vucic...samio smo otisli ..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Napred jarani, juris na Kajmakcalan :)) 

Побратиме кад је теби дража глобалистичка србија сведена на обрисе суверенитета, неком није. Свако по свом нахођењу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, PredragVId рече

image.png.4aa9dfc492142c091e133d52aad9361a.png

Фотографија дана

(куцкај портал)

...

joooj

Ovo nije slika iz Srbije, nego negde iz Francuske. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo, proveravajte slike.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Протомајстор рече

Мислим да је у питању синдром "јурења ботова" о ком говорим већ дуго. Јуче сам полу-неозбиљно рекао да ће се на крају још демонстранти тући међу собом, оптужујући једни друге да су СНС ботови и сад смо на ивици тога. Читам шта пишеш и апсолутно ти верујем, а сведок си и сам да су преко ноћи људи који говоре ово што ти пишеш зарадили ту етикету, и одједном сте "хулигани и СНС провокатори". Ово што кажеш за Радулета и Трифуновића, мислим да се нећеш сложити са мном, али у овом тренутку је превише хетерогених струја које немају ама баш ништа заједничко осим идеје да СНС власт треба срушити, мени је само несхватљиво како сви не схвате да су бар у томе искрени, а да сам Вучић није баш толико моћан да организује "Клонске ратове" из Звезданих ратова, где један исти човек у тајности контролише и војску републике и војску сепаратиста.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sampaganini92 рече

Побратиме кад је теби дража глобалистичка србија сведена на обрисе суверенитета, неком није. Свако по свом нахођењу.

Nije ali za takvu Srbiju kakvu bi ti zeleo je bilo vreme boriti se kada je Milosevic vodio. Tada je pola Srba odustalo od te Srbije i izgubili smo nacionalno ujedinjenje. Taj cilj ostaje ali danas je neostvariv. Ali bice ostvariv jednoga dana. :kriminalac:

I da dodam, Srbija kakvu bih ja zeleo se ne ostvaruje sukobom medju Srbima vec jedinstvom i slogom.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

...

joooj

Ovo nije slika iz Srbije, nego negde iz Francuske. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo, proveravajte slike.

Пре сат времена, Bilbija рече

Slika je iz Pariza ....

Нема везе. Гледај на то као на уметност, симболично.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, PredragVId рече

Нема везе. Гледај на то као на уметност, симболично.

To nije bas dobro, jer ce ovi sto obozavaju rezim jedva da docekaju da pljuju "neistine".
O tome razmisljajte, nase je da budemo trezni i odgovorni.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Протомајстор рече

Ne mislim da si SNS simpatizer pa ti zato odgovaram. Radulović (ma koliko da se sa njim ne slažem u drugim stvarima) je pravno rasturio izbore. Do koske. To što se ostali (osim Boška) prave da to ne vide govori o njima.

Ova žena iz njegove strane se tašnom tukla sa onim junacima u kapuljačama. A ti junaci su šutirali ljude koji sede i udarali sa leđa. Tako će da skinu Vućića? To su patriote. Neka ih.

Ako hoćeš građanski rat ili da gineš idi pa nasrći na policiju i imaćeš svoj rat.

Jučerašnje sedenje je bilo dobro da se razgraniči. Danas ne bi trebalo da sede i ne bi trebalo da im daju mir.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

...

joooj

Хвала за инфо. Видим да се дели на мрежама, замало да је и ја поставим и да се оградим од оног што сам написао да сам на камерама видео да је први сузавац бачен из правца демонстраната ка кордону.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, haveaniceday рече

Ne, nego je trebao da ih ostavi da propadaju, da zaposleni tamo ne rade nista, a da se te firme finasiraju iz mog i tvog dzepa. To sto su prodavali drzavne firme to je nesto najbolje sto su uradili, samo je steta sto jos nisu sve prodali, i eps, i mts itd... Ovo bi mnogo bogatija i srecnija zemlja bila da su odmah sve firme poklonili.

Potpuno isti tekst kao ovaj koriste rezimski olosi ovde kod nas, pa ti sad vidi...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Nije ali za takvu Srbiju kakvu bi ti zeleo je bilo vreme boriti se kada je Milosevic vodio. Tada je pola Srba odustalo od te Srbije i izgubili smo nacionalno ujedinjenje. Taj cilj ostaje ali danas je neostvariv. Ali bice ostvariv jednoga dana. :kriminalac:

Нисам био у годинама да разумем збивања око себе ономад, нити да учествујем. Не прижељкујем никакав нови 5и Октобар, нити очекујем да ће се то десити сад, прижељкујем национални и духовни препород земље. Надам се да ће једног дана бити остварив. Надам се да томе могу да допринесу ови протести, макар мало. Макар, само да покажу и Вучићу и страним факторима, западним и источним, да је родољубива опција оно сам чим треба да рачунају у будућности.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

To nije bas dobro, jer ce ovi sto obozavaju rezim jedva da docekaju da pljuju "neistine".
O tome razmisljajte, nase je da budemo trezni i odgovorni.

Што је то сад битно? Види се да је то рад студијског фотографа - прецизно испланирана, више као уметност него као спонтано усликана сцена.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...