Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 часа, obi-wan рече

Clip_3.jpg.ba48f504988542ee2603c9955b8bcd05.jpg

Evo.... Da li si i ti saučesnik u ovim neredima? Ima li delića i tvoje odgovornosti? 

Da li je hrišćanski pozivati na nerede ili je hrišćanski pozivati na mir? 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Orion рече

Meni je iskreno žao ovog čoveka kojeg su brutalno pretukli, ali za ovo prebijanje nisu samo krivi pripadnici policije, već i oni koji pozivaju te mlade ljude da ruše i pale Beograd. 

Pa to radi ova prljava vlast. Protesti su bili mirni dok nisu njihovi agenti počeli provokacije i onda su izazvali normalno dio ljudi i proteste pretvorili u nasilje. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Zlotvor je i sam onaj ko podrzava nasilje opozicije i huligana po Srpskim gradovima.

Slažem se sa napisanim. 

Moj glas na izborima nije dobio ni jedan politički kandidat, ali zato poštujem svakog legalno izabranog predsednika. 

Ono, protiv čega se bunim i što nikako ne podržavam, jeste nasilje, razaranje Srbije. 

To je moja država i ja nemam drugu. Tu živim i radim, i ne želim da je bilo ko podriva. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Pa to radi ova prljava vlast. Protesti su bili mirni dok nisu njihovi agenti počeli provokacije i onda su izazvali normalno dio ljudi i proteste pretvorili u nasilje. 

Nije tačno. 

Juče gledam prenos na N1 i vidim gomilu bačenih baklji u pravcu policije, na desetine baklji, kamenica, kanti, svega i svačega.... Nakon toga, policija baca suzavac, a novinarka Žaklina Tatalović u svom izveštavanju, ne pominje tu gomilu bačenih baklji, kamenica.... ali, zato pominje isključivo suzavac. Pristrasno. 

Gledam klince kako u Novom Sadu razbijaju stakla, bacaju kante, petarde i baklje. Pale i ruše.... Ne mogu to podržati. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Justin Waters рече

пре 6 минута, Orion рече

Ono, protiv čega se bunim i što nikako ne podržavam, jeste nasilje, razaranje Srbije.

Onda se buni protiv Vučića jer on razara Srbiju.

SNS nabildovani podmladak dok čeka naređenje:

SNS podmladak izvršava naređenje:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Orion рече

ali zato poštujem svakog legalno izabranog predsednika. 

Legalno izabran? Možda, legitiman nije, a to jel legalan mogli bi smo tvrditi kada on ne bi bio nelegitimna politička figura. 

пре 3 минута, Orion рече

Gledam klince kako u Novom Sadu razbijaju stakla, bacaju kante, petarde i baklje. Pale i ruše.... Ne mogu to podržati. 

Pa to ti kažem...to su ti agenti. Dao čiko malo bona. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, nikola a рече

Onda se buni protiv Vučića jer on razara Srbiju.

SNS nabildovani podmladak dok čeka naređenje:

SNS podmladak izvršava naređenje:

Zanimljivo.... 

Zbog čega se onda bunite protiv Vučića, ako vam njegov podmladak pomaže da ga srušite? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Orion рече

Zanimljivo.... 

Zbog čega se onda bunite protiv Vučića, ako vam njegov podmladak pomaže da ga srušite? 

Одмори мало пријатељу, ово је за тебе квантна физика. Ено сарапа ће да ти појасни, то си ваљда кадар да схватиш и прихватиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, sampaganini92 рече

Одмори мало пријатељу, ово је за тебе квантна физика. Ено сарапа ће да ти појасни, то си ваљда кадар да схватиш и прихватиш. 

Samo ti ponižavaj i uzalud na avataru imaš krst. 

Svako ko se predstavlja vernikom, a podržava nasilje, licemeran je. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Orion рече

Samo ti ponižavaj i uzalud na avataru imaš krst. 

Svako ko se predstavlja vernikom, a podržava nasilje, licemeran je. 

Ја тебе не понижавам него одговарам на очигледну дрскост и бахатост која наликује овима са власти. Ако ти веома једноставни концепти нису јасни, онда јеси за Сарапу, а ако јесу немој да се правиш на будалу овде и да покушаваш и нас да правиш будалама. 

Што се тиче твога суда о мојој вери, теби на част. Премда ми никад није било јасно како неко ко је Христов, тако лако стаје на страну злочинаца и зла (нема овде сиво, ово је огољено зло), не усуђујем се да судим ни о чијој вери на основу политичког опредељења. Можда само о интелектуалним капацитетима.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Orion рече

Slažem se sa napisanim. 

Moj glas na izborima nije dobio ni jedan politički kandidat, ali zato poštujem svakog legalno izabranog predsednika. 

To je moja država i ja nemam drugu. Tu živim i radim, i ne želim da je bilo ko podriva. 

Na svakog SNSovca na netu dođe jedno 10 takvih koji šatro nisu ni za koga ali isključivo pljuju opoziciju... gde li vas štancuju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...