Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, sampaganini92 рече

Ма не бре прерачунао си се. Наорд је изразио своју вољу на изборима, све ван тога није народ... ми смо малобројни хулигани јесте насупрот сиротом снс мирном већинском стаду. Ма не само хулигани, него и терористи на које треба извести САЈ. 

Odlico si. razumeo, narod to su onih 7 miliona koji nisu sinoc divljali ....a oi koji su divljali  nisu narod vec huligani.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Kad nema argumenta, ostaju samo parole!

Napredni pozdrav ?

Ти их одавно немаш. Стали смо код Турака.

Да су се такви као и ти питали где би смо данас били?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sampaganini92 рече

Дај бре не срамоти се са оваквим изјавама леба ти. Пета колона је из првих редова викала не дамо светиње, косово је срце србије, певала химну, виорила српски барјак. Имаш права на став, ал мало мање фантазирања није на одмет. 

Ако ти сметају страни држављани, могао би да се сетиш да ова наша "патриотска" власт неометано дозвољава уплив хиљадама илегалних страних држављана махом из муслиманских земаља. Пета колона... јој мајко. 

Tvoje mišljenje me ne zanima, jer iz tvog pisanja se vidi da nisi sposoban civilizovano da komuniciraš. 

Iznosim činjenice. Ko je pratio N1, mogao je da vidi i čuje osobu, koja se deklarisala kao Ruskinja i koja je izjavila da se bori protiv diktatora. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bilbija рече

Narod je izrazio svoju volju na izborima.... sve van toga je, ako je van mirnih organizovanih protesta, hulihanstvo i nasilje malobrojnih. 

Ако ћемо истину да причамо, морамо рећи да на изборе није изашло више од 50% људи и да је закон направљен неправедно, тј да проценат изалзности уопште није битан а битан је јако. Јер ако изађе 50% и мање а неко освоји 80% гласова, свакако то није већина. А народ не излази јер је смрвљен. Ја сам лично изашао.  Сукоб народа и полиције је испорвоциран јако лошим односом власти према народу а кулминирао је погрешним управљањем кризом. И ту одговорност сноси власт а не народ тј власт у већој мери.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Ти их одавно немаш. Стали смо код Турака.

Да се такви као и ти питају где би смо данас били?

Stali i ostali tamo.

Eto, igrom slučaja se ovde pitam punih 10 godina. Rezultati nisu loši. Ljubi brat :*

Подели на овим сајтовима

Велики конвој полицијских возила иде из Новог Сада према Београду. Снимљено данас око поднева:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Odlico si. razumeo, narod to su onih 7 miliona koji nisu sinoc divljali ....a oi koji su divljali  nisu narod vec huligani.

Чекај сад већ нисам размео.

Хулигани нису народ уопште?

Рецимо Вучић кад је организовао ломљење Београда и сукобе с полицијом није био народ? На власти су хулигани дакле не народ? 

А јел су и криминалци народ рецимо као ови што управљају државним пословима и истовремено воде квазинавијачке групе? Мислим пошто су навијачи свакако су и хулигани дакле сигурно нису народ?

Све у свему полако, све ће мање бити тих који ће да седе код куће, јер мучно је седети у кући док ти туку и сузавче пријатеље.. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Ако ћемо истину да причамо, морамо рећи да на изборе није изашло више од 50% људи и да је закон направљен неправедно, тј да проценат изалзности уопште није битан а битан је јако. Јер ако изађе 50% и мање а неко освоји 80% гласова, свакако то није већина. А народ не излази јер је смрвљен. Ја сам лично изашао.  Сукоб народа и полиције је испорвоциран јако лошим односом власти према народу а кулминирао је погрешним управљањем кризом. И ту одговорност сноси власт а не народ тј власт у већој мери.

Mh, znači ja sam sad nezadovoljan , uzmem bejzbolku i krenem redom a drugi su krivi?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Evo ga slobodar.

А да, ово по томе подсећа на 5.окотобар јер је незадовољство опште па се ту и појавио несрећни Драган, који је хронично незадовољан. У сваком случају не можемо рећи да је ово протест расколника (не знам у ком је статусу човек, можда је само рашчињен) и слично само зато што је ту био и овај човек, који је наравно слажемо се у дебелом офсајду, нажалост.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Orion рече

Tvoje mišljenje me ne zanima, jer iz tvog pisanja se vidi da nisi sposoban civilizovano da komuniciraš. 

Iznosim činjenice. Ko je pratio N1, mogao je da vidi i čuje osobu, koja se deklarisala kao Ruskinja i koja je izjavila da se bori protiv diktatora. 

Па да беше једна рускиња нешто јој сметало, дакле пета колона руши Вучића. Браво, 10 бамбија за тебе. dobardecko

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Mh, znači ja sam sad nezadovoljan , uzmem bejzbolku i krenem redom a drugi su krivi?

Ја то нисам рекао. Кажем да то није начин и кажем да такође одговорност сноси власт јер је довела народ до тога да овако поступи. А питање је да ли је удба можда закувала сукоб са својим људима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...