Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Jecić рече

Није али ускоро ће. Ни 5. октобра нису се сви дигли. И тада је било мишева по рупама.

Али је било и хероја који нису хтели да туку децу по наређењу великог диктатора.

Спремни да оставе униформу.

Синоћ им деца скандирају. Гладни сте, кући немате шта да једете. Претешко.

U odnosu na broj stanovnika i predhodne proteste 5 oktobar nije bio najmasovniji ali je imao najveću podršku stranog faktora. I onda nam je došla sloboda i demokratija gde smo pokazali da nismo zreli za takve vidove vladavine. I ne pričam o političarima već narodu. Možemo mi bežati od ili ka političarima ali od sebe pobeći nećemo. 

Došli smo u 21 veku do toga da kamenicama tražimo promene a na tviteru raščinjenog Dragana Davidovića kandidujemo za patrijarha.Toliko o promenama i nosiocima promena.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Jestira. рече

Ko i uvek predstavimo svetu da smo stoka... To i hoće neprijatelj...

Medju intervjuisanim za Aldžaziru se može čuti protestant sa zagrebačkim akcentom, koji priča da je "isprovociran novim mjerama". 

Zamisli "isprovociran". 

Mogla se videti i čuti žena, koja je kao Ruskinja i žali se da je dobila pendrekom po glavi i kako se ona bori protiv diktatora. 

Dakle, medju protestantima ima i stranih državljana, koji protestuju protiv mera u tudjoj državi u prvim redovima. 

Peta kolona se sasvim "slučajno" zatekla u Beogradu. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Jecić рече

Јасно ми је с ким разговарам. Јутрос ми је брат од тетке напустио вибер групу,контам слични сте. Увредио се кад се дирне Вучко. Лично прима увреде. Хаххахах

I dalje tvrdim da tebi ništa nije jasno, ali si ubedjena da jeste. Znaš ono , ovde je svako najbolji selektor fudbalske reprezentacije.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Jecić рече

500 година смо били подТурцима и нисмо се дали покорити. Нисмо се помирили са чињеницом да вјек и вјеков будемо поданици. А не да будемо поданици једног Вучића.  Толико о слободи за почетак нашег дивана.

Malo si zagrebala površinu, 500 godina pod turcima, sad nastavi, puna podrška ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

I dalje tvrdim da tebi ništa nije jasno, ali si ubedjena da jeste. Znaš ono , ovde je svako najbolji selektor fudbalske reprezentacije.

С тим што сам ја  искључиво кошаркашке??, а неће ти поћи за руком такав аргумент против мене. Дечко занео си се...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Види брате, овде су изашли и млади и стари. И људи са децом и студенти. То нису хулигани.

Народ је изразио свој протест против власти...

Narod je izrazio svoju volju na izborima.... sve van toga je, ako je van mirnih organizovanih protesta, hulihanstvo i nasilje malobrojnih. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Orion рече

Medju intervjuisanim za Aldžaziru se može čuti protestant sa zagrebačkim akcentom, koji priča da je "isprovociran novim mjerama". 

Zamisli "isprovociran". 

Mogla se videti i čuti žena, koja je kao Ruskinja i žali se da je dobila pendrekom po glavi i kako se ona bori protiv diktatora. 

Dakle, medju protestantima ima i stranih državljana, koji protestuju protiv mera u tudjoj državi u prvim redovima. 

Peta kolona se sasvim "slučajno" zatekla u Beogradu. 

Дај бре не срамоти се са оваквим изјавама леба ти. Пета колона је из првих редова викала не дамо светиње, косово је срце србије, певала химну, виорила српски барјак. Имаш права на став, ал мало мање фантазирања није на одмет. 

Ако ти сметају страни држављани, могао би да се сетиш да ова наша "патриотска" власт неометано дозвољава уплив хиљадама илегалних страних држављана махом из муслиманских земаља. Пета колона... јој мајко. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Narod je izrazio svoju volju na izborima.... sve van toga je, ako je van mirnih organizovanih protesta, hulihanstvo i nasilje malobrojnih. 

Аха, народ и избори. То ти је аргумент? Ај кент билив!!!???

А подаци излазности РИК-а..? А џакови??

Мртви гласачи??? Зар и то убрајаш у вољу народа? Не желим острашћену дискусију нити да уверавам ограничене у њиховим кружницама. Само напред  ка слободи!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Ма не бре прерачунао си се. Наорд је изразио своју вољу на изборима, све ван тога није народ... ми смо малобројни хулигани јесте насупрот сиротом снс мирном већинском стаду. Ма не само хулигани, него и терористи на које треба извести САЈ. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jecić рече

Аха, народ и избори. То ти је аргумент? Ај кент билив!!!???

А подаци излазности РИК-а..? А џакови??

Мртви гласачи??? Зар и то убрајаш у вољу народа? Не желим острашћену дискусију нити да уверавам ограничене у њиховим кружницама. Само напред Деки ка слободи!

:))

a vakcine, a Bil Gates, a G5... zombiland u Srbiji ...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jecić рече

Никакав аргумент! Само напред, слободно и напредно! Поззз!!! Све је јасно!

Kad nema argumenta, ostaju samo parole!

Napredni pozdrav ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...