Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Jestira. рече

Nije to poenta nisi razumeo

Добро.

"Ko i uvek predstavimo svetu da smo stoka... To i hoće neprijatelj.."

Објашњење си додала касније, нисам видео. Само ми опет није јасно до краја. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ne klaviriš ti ništa, shvati da nećeš biti slobodna sa Vučićem ili bez njega. 

Да ли си ти слободан данас?

Ако је тако зашто се бојиш промене?

Да ли је слободан човек који мора да ћути на неправду и не сме изнети своје мишљење?

Шта је слобода?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Nije ovo 5 oktobar pa da je cela država ustala.

5.октобар је кулминација 9.марта. 

Нажалост никако да научимо да се слажемо и зато све иде овако. Поздрав.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Jecić рече

Да ли је слободан човек који мора да ћути на неправду и не сме изнети своје мишљење?

Шта је слобода?

Sloboda je učiniti sve što se učiniti može, a pri tom ne nauditi drugima...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Шта је слобода?

Ja sam uvek bio slobodan i pričao šta mislim, kako na mikro planu tako i na makro planu i plaćao uvek ogromnu cenu za to, kako na privatnom planu tako i ovde i mora se samo umreti. Ja se ne bojim promene i nemoj mi lepiti neke svoje netačne tvrdnje.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Nije ovo 5 oktobar pa da je cela država ustala

Није али ускоро ће. Ни 5. октобра нису се сви дигли. И тада је било мишева по рупама.

Али је било и хероја који нису хтели да туку децу по наређењу великог диктатора.

Спремни да оставе униформу.

Синоћ им деца скандирају. Гладни сте, кући немате шта да једете. Претешко.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Jecić рече

А фрустрације су изазване чиме?

Податак да је Србију напустило у претходној години 367.000 људи је поражавајући. Зашто људи одлазе?

Naravno, odlaze tamo gde im je bolje, gde će više zaraditi, imati pristojnije uslove za život. 

Sve je to ok, ali zašto je ta ogromna masa u vreme pandemije pohrlila nazad u Srbiju? 

Da li zato što su dobili otkaze u državama u kojima im je bolje? 

Ili možda što u tim super državama, moraju papreno da plate lečenje, a u Srbiji se besplatno leče? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Jecić рече

Шта је слобода?

Baj d vej, slobodan sam da pričam i slušam na nacionalnoj frekvenciji o herojima sa Košara, da je bombardovanaje bio zločinački poduhvat itd... Za početak dovoljno. Tu privilegiju nisam imao dobpre neku godinu

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ja sam uvek bio slobodan i pričao šta mislim, kako na mikro planu tako i na makro planu i plaćao uvek ogromnu cenu za to, kako na privatnom planu tako i ovde i mora se samo umreti. Ja se ne bojim promene i nemoj mi lepiti neke svoje netačne tvrdnje.

Не лепим, само питам?

Ставиш руке на срце и станеш пред огледало па се упиташ колико сам искрен у својој слободи?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jecić рече

Не лепим, само питам?

Ставиш руке на срце и станеш пред огледало па се упиташ колико сам искрен у својој слободи?

Prvo se dobro obrazuješ o istoriji svog naroda, mentalitetu, navikama pa pričaj o slobodi. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Orion рече

Naravno, odlaze tamo gde im je bolje, gde će više zaraditi, imati pristojnije uslove za život. 

Sve je to ok, ali zašto je ta ogromna masa u vreme pandemije pohrlila nazad u Srbiju? 

Da li zato što su dobili otkaze u državama u kojima im je bolje? 

Ili možda što u tim super državama, moraju papreno da plate lečenje, a u Srbiji se besplatno leče? 

Гаранције да ћеш овде имати посао и лечење су минималне кад добијеш отказ. Ако добијеш отказ у Србији и немаш кућицу на селу исто ти се пише ма где год живео.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Jok, mrtav sam ozbiljan.

Јасно ми је с ким разговарам. Јутрос ми је брат од тетке напустио вибер групу,контам слични сте. Увредио се кад се дирне Вучко. Лично прима увреде. Хаххахах

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Prvo se dobro obrazuješ o istoriji svog naroda, mentalitetu, navikama pa pričaj o slobodi. 

500 година смо били подТурцима и нисмо се дали покорити. Нисмо се помирили са чињеницом да вјек и вјеков будемо поданици. А не да будемо поданици једног Вучића.  Толико о слободи за почетак нашег дивана.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...