Jump to content

Будућност образовања у условима светске пандемије

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 12 часа, Natasa. рече

Bavila sam se ja i time. Nije bilo loše. Mogla sam i da odbijem da održim predavanje ako mi je prethodno iskustvo sa učenikom bilo loše i još ako ima lošu reputaciju. Pa niko nije dužan da trpi maltretiranje, ni učenici ni prosvetari. Ne volim stav "platio sam, mogu šta hoću i kako hoću", odraz je bezobrazluka i nevaspitanja.

Eto, roditelji biraju profesora koji zna sa njihovom decom, profesor bira decu sa kojom zna... nisu ni sva deca ni svi profesori isti i ne zna svako sa svakim. Milina.

A ne ovo smece danas, nabijes 30 klinaca u klupu, sa jednim uciteljem\profesorom koji gotivim recimo 15 a 15 ne gotivi, ili zna sa 15 a sa 15 ne zna ili neka peta kombinacija, i onda X ucenici dobijaju lekcije kakve im trebaju a Y ne..

Da ne pricam sto neki ljudi bolje uce na vizuelnim objasnjenjima(grafici, ilustracije principa), neka vole prakticne zadatke treca voli da slusa objasnjenja itd.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Natasa. рече

"platio sam, mogu šta hoću i kako hoću"

naravno, to nikako...nema tih para da me neko kupi...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, JESSY рече

naravno, to nikako...nema tih para da me neko kupi...

Čak mogu da pojmim to na odrasloj osobi koja je zaradila pare, ne bi mi bilo milo nikako, ali mogu da donekle razumem. Ali tinejdžer sa stavom JA TATINO/MAMINO ČEDO...JA PLATIO/LA, to ne mogu da svarim nikako.

TI SI DETE, TI NEMAŠ NIŠTA :smeh1:!!! 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, PredragVId рече

Једино што је могло икада да промени свет је Христос. Пре Христа, за време Христа и после Христа. Никакви другуги поретци нису остварљиви. Све вам је то само пуста фантазија. Да неће новац да промени свет? Да неће наука?

Само да појасним. Причате о великом ресету. Већ се једном десио. Другог неће бити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...